user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

ME hjälper dig i ditt företagande

Vi ger dig stöd i bransch- och arbetsgivarfrågor

Läs mer

Kontakta rådgivningen

Telefon: 010-256 99 99 eller e-post: radgivning@me.se.

Läs mer

Stigande bränslepriser

Vad kan du som entreprenör göra?

Covid-19

Information till dig som arbetsgivare

Vinter-MEKO

Rekordår i pandemins spår – läs hela rapporten.

Höjt tak i sjukförsäkringen

TMA har uppdaterats.

Vi är organisationen för landets företagare
med anläggningsmaskiner

ME är bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. ME företräder och stödjer medlemmarna och arbetar för branschens utveckling. Vi verkar för fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi och bevakar och påverkar branschens arbetsmarknadspolitiska frågor. Läs mer

Jag vill bli medlem

 

Nya näringsministern till ME:s Stora Infradag

Karl-Petter Thorwaldsson, tidigare LO-ordförande och ny näringsminister, är inbokad att tala på Stora Infradagen den 28 januari. "Det blir intressant. Det är nog många som är nyfikna på om näringsministern har några tankar om att förbättra våra tillståndsprocesser", säger Anders Robertsson, vd för ME.

Stora Infradagen – digital konferens 28 januari

Precis som 2021 blir årets upplaga digital. Klimatsmarta investeringar, hållbarhet och kompetensutveckling är några av frågorna som står på programmet. Dessutom ska årets Infrastipendium delas ut till en ung, kreativ entreprenör. 13.30–15.00 sänds Stora Infradagen live. Varmt välkommen!

Grattis Christian Nielsen!

Årets infrastipendiat har nu korats och det var Christian Nielsen, vd och ägare på Oscarssons Mark & Entreprenad AB, som fick ta emot priset under Stora Infradagen 2022. Christian har varit anställd på företaget sedan 2007 och mottot har alltid varit ”se möjligheterna inte problemen”.

Branschanpassade kurser

Genom ditt medlemskap i ME har du tillgång till ett brett utbud av branschanpassade kurser. Du får dessutom alltid rabatt på kursavgiften. Våra kursledare har gedigna ämneskunskaper och många av utbildningarna går att läsa på distans.