user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Prova på ME-index utan kostnad

Vill du veta Anläggningsmaskinindex för det gångna året? Funderar du på att prenumerera? Beställ ett aktuellt indexblad av oss! Erbjudandet gäller för dig som är byggherre, upphandlare, avtalsskrivare eller entreprenör.

Fyll i formuläret så skickar vi ett indexblad till dig så snart som möjligt. Prova på-erbjudandet kan göras en gång per kalenderår.

Konstant tillgång till ME-index

Via ett abonnemang har du konstant tillgång till aktuellt Anläggningsmaskinindex via internet. Där kan du också söka på äldre indexvärden göra beräkningar och göra utskrifter. 

Beställ anläggningsmaskinindex

Prova på-erbjudande ME-index

Fyll i uppgifterna nedan. Anledningen till att vi frågar vem du är, är för att vi vill veta vilka målgrupper som har intresse av tjänsten.

Beställ här:

Vem är du?

 

Så här behandlar vi era personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i form av ditt namn och kontaktuppgifter i syfte att kunna skicka detta erbjudande om ME-index kostnadsfritt till dig. Personuppgifterna kommer inte att användas på något annat sätt och raderas ur vårt register efter 12 månader. Här kan du läsa mer om hur ME behandlar personuppgifter.

 

 

 

 

Har du frågor?

Kontakta vår rådgivning på 010-256 99 99, vardagar 8-16. Eller maila oss på radgivning@me.se. Skriv organisationsnummer i ämnesraden för snabb service!

Publicerad den 23 maj 2018