user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Götene

  Maskinägarträff hos Götene UFO

  Välkommen på ME:s maskinägarträff hos Götene UFO den 21 februari. Vi berättar vad som är på gång inom ME och i branschen. Ta chansen att träffa oss på ME, mingla med andra entreprenörer och få en visning av fabriken i Götene.
 2. Gällivare

  Följ med ME till Kiruna och Aitik - Fulltecknat

  Är du nyfiken på de riktigt stora maskinerna? Följ med ME till Kiruna och Aitik 28 februari-3 mars 2019. Rundtur i Kiruna, besök i LKAB:s gruva, Aitik och ishotellet i Jukkasjärvi är några av höjdpunkterna. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra kollegor och förena nytta med nöje.
 3. Bålsta

  Utbildning för att handleda en praktikant

  Den 1 mars håller ME-skolan en kostnadsfri handledarutbildning för medlemsföretag som vill ta emot maskinförarelever för APL – arbetsplatsförlagt lärande. Var med och bidra till nästa generation maskinförare. Det kanske är din nästa anställde du hjälper.
 4. Göteborg

  Stämma för nya regionen i Göteborg

  Välkommen på regionstämma i Göteborg den 9 mars för ME:s nya region för Västra Götaland, Värmland, Örebro, och Hallands län. ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra regioner mot nuvarande sex regioner. Därför är årets stämma extra viktig då det för första gången ska väljas en styrelse till den nya regionen.
 5. Åre

  Årets mest aktiva konferens - ME Ski 2019

  Häng med på häftig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 14-17 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski. På programmet finns även workshopen ”Bli en bättre arbetsgivare”.
 6. Åre

  Regionstämma i Åre för nya regionen

  Välkommen på regionstämma den 16 mars 2019 för ME:s nya region för Norrbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg i Åre.
 7. Båstad

  Regionstämma och vårfest i Båstad

  Välkommen på regionstämma den 23 mars 2019 för ME:s nya region för Blekinge, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Skåne och Östergötlands län. ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra regioner mot nuvarande sex regioner. Därför är årets stämma extra viktig då det för första gången ska väljas en styrelse till den nya regionen.
 8. Regionstämma och vårbad i Västerås

  Välkommen på regionstämma den 29–30 mars 2019 för ME:s nya region för Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppland, Stockholm, Södermanland och Gotlands län. Dagen före stämman kan du unna dig en spaupplevelse på hotellet.
 9. Bålsta

  Invigning av ME Utbildningscenter i Bålsta

  Välkommen på invigning och öppet hus på nya ME-skolan i Bålsta.
 10. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 8 och 11 april. Två resetillfällen anordnas.
 11. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 11 och 14 april. Två resetillfällen anordnas.