user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Malmö

  Öresundskonferens i Malmö

  Geografiskt ligger Sverige och Danmark nära men affärskultur, lagar och regler skiljer sig åt. Hur överbryggar vi hindren och gör det lättare att jobba över landsgränserna? Välkommen på en kostnadsfri konferens den 25 februari på temat öppen arbetsmarknad för svenska och danska entreprenörer.
 2. Tällberg

  Regionstämma i Tällberg – hjärtat av Dalarna

  Välkommen till regionstämma på Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg den 7 mars för ME:s region 2. Seminarium med Arbetsmiljöverket, inspirerande föreläsning av Ninni Länsberg och kulturvandring. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte och möjligheten att träffa såväl nya som gamla kollegor inom branschen.
 3. Las Vegas

  Res med ME till Conexpo, Las Vegas

  Res med ME till Conexpo i Las Vegas 8-16 mars 2020 och kombinera mässbesök med spännande upplevelser i den mytomspunna spelstaden i Nevadaöknen. På hemvägen stannar vi till i New York och utforskar staden.
 4. Hok

  Regionstämma och vårfest på Hooks Herrgård

  Välkommen på regionstämma den 14 mars för ME:s region 4. Seminarier, föreläsning, god mat, trevliga kollegor och övernattning på en herrgård finns på programmet. På regionstämman har du möjlighet att påverka ditt medlemskap samt höra hur ME arbetar för dig och branschen.
 5. Tylösand

  Regionstämma på Hotell Tylösand

  Välkommen på regionstämma lördagen den 21 mars för ME:s region 3. På regionstämman har du möjlighet att påverka ditt medlemskap samt höra hur ME arbetar för dig och branschen. Det bjuds också på en inspirerande föreläsning av Ola Rapace, skådespelare känd från bland annat Bondfilmen Skyfall och Wallander. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte och möjligheten att träffa såväl nya som gamla kollegor inom branschen.
 6. Arjeplog

  Regionstämma med vinteraktiviteter i Arjeplog

  Välkommen på regionstämma i Arjeplog den 28 mars för ME:s region 1. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg med vinteraktiviteter. Stämman är för medlemmar i region 1 men aktiviteterna är öppna för alla att anmäla sig, välkommen.