user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Stockholm

  Inför Infradagen den 24 januari

  Välkommen till en medlemsexklusiv kväll med spännande miniföredrag, mingel och god mat och dryck, dagen före Infradagen. Vi provar rom och lyssnar på youtubern Hampus Hedström som berättar om sitt entreprenörskap.
 2. Stockholm

  Boka upp Stora Infradagen 2019

  Nu är det dags igen för Stora Infradagen. Dagen tar upp de stora utmaningar som hela infrastrukturbranschen står inför under de kommande åren. Den röda tråden är frågor som kompetensförsörjning, rekrytering och inte minst hållbarhet.
 3. Götene

  Maskinägarträff hos Götene UFO

  Välkommen på maskinägarträff och besök hos Götene UFO den 21 februari. Vi får en visning av fabriken i Götene och berättar vad som är på gång hos oss på ME.
 4. Gällivare

  Följ med ME till Kiruna och Aitik - fulltecknad

  Är du nyfiken på de riktigt stora maskinerna? Följ med ME till Kiruna och Aitik 28 februari-3 mars 2019. Rundtur i Kiruna, besök i LKAB:s gruva, Aitik och ishotellet i Jukkasjärvi är några av höjdpunkterna. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra kollegor och förena nytta med nöje.
 5. Åre

  Årets mest aktiva konferens - ME Ski 2019

  Häng med på häftig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 14-17 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski. På programmet finns även workshopen ”Bli en bättre arbetsgivare”.
 6. Åre

  ME Nord - Regionstämma

  Årets regionstämma för ME Nord hålls i samband med årets upplaga av ME Ski.
 7. Båstad

  Regionstämma och vårfest i Båstad

  Välkommen på regionstämma den 23 mars 2019 för ME:s nya region för Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs, Skåne och Östergötlands län. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg vid havet i Skåne.
 8. Invigning av ME-skolan i Bålsta

  Välkommen på invigning och öppet hus på nya ME-skolan i Bålsta.
 9. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 8 och 11 april. Två resetillfällen anordnas.
 10. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 11 och 14 april. Två resetillfällen anordnas.