user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Älvsjö, Stockholm

  Träffa Hampus Hedström på Gymnasiemässan i Älvsjö

  Är du nyfiken på maskinförarutbildningen? Välkommen till gymnasiemässan i Älvsjö 22-24 november.
 2. Utbildningsvecka på Madeira med ME-skolan

  I november tar vi på ME-skolan med oss flera av våra kurser och åker till Madeira i Portugal. Om du följer med får du under en vecka i en fantastisk miljö möjlighet att utbilda dig i både juridik och ledarskap. Våra kursledare är väl förtrogna med entreprenadbranschen så vi kan garantera utbildningar av hög kvalitet.
 3. Uppsala (Jälla)

  Öppet Hus på Uppsala yrkesgymnasium Jälla

  Är du nyfiken på maskinförarutbildningen på Jälla? Välkommen på öppet hus 24 november! Du får träffa lärare och studie- och yrkesvägledare som berättar mer om utbildningen.
 4. Halmstad

  ME Södra och Sydöstras arbetsrättsdag

  Vill du ha tips och råd i frågor på Maskinföraravtalet? Torsdagen den 29 november hålls en avgiftsfri heldagsinformation i Halmstad för arbetsgivare, löneadministratörer och övriga som hanterar personalfrågor.
 5. Södertälje

  Öppet Hus på Torekällgymnasiet i Södertälje

  Är du nyfiken på maskinförarutbildningen på Torekällgymnasiet i Södertälje? Välkommen på öppet hus den 29 november! Du får träffa lärare och studie- och yrkesvägledare som berättar mer om utbildningen.
 6. Örebro

  ME-skolan söker maskinister i Vivalla

  ME och ME-skolan söker framtidens maskinförare. Den 30 november visar vi samarbetet med ungdomsgården Trainstation och hur de arbetar för att integrera ungdomarna i området. Ghalia Alhindi från Syrien (känd från Nyheterna) berättar varför hon blev maskinförare. Självklart är Vivallas borgmästare Khalid Mohammed där!
 7. Bålsta/Kungsängen

  Öppet Hus på Upplands-Brogymnasiet

  Är du nyfiken på maskinförarutbildningen på Upplands-Brogymnasiet? Välkommen på öppet hus 4 december! Du får träffa lärare och elever som berättar mer om utbildningen.
 8. Stockholm

  Inför Infradagen den 24 januari

  Idag kanske det känns långt till januari, men tiden går fort och snart är det dags för Inför Infradagen - ME:s arrangemang för medlemmar som äger rum torsdagen den 24 januari.
 9. Stockholm

  Boka upp Stora Infradagen 2019

  Tiden går fort och snart är det dags för Stora Infradagen 2019 som äger rum fredagen den 25 januari.
 10. Gällivare

  Följ med ME till Kiruna och Aitik - fulltecknad

  Är du nyfiken på de riktigt stora maskinerna? Följ med ME till Kiruna och Aitik 28 februari-3 mars 2019. Rundtur i Kiruna, besök i LKAB:s gruva, Aitik och ishotellet i Jukkasjärvi är några av höjdpunkterna. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra kollegor och förena nytta med nöje.
 11. Åre

  Årets mest aktiva konferens - ME Ski 2019

  Häng med på häftig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 14-17 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski. På programmet finns även workshopen ”Bli en bättre arbetsgivare”.
 12. Åre

  ME Nord - Regionstämma

  Årets regionstämma för ME Nord hålls i samband med årets upplaga av ME Ski.
 13. Invigning av ME-skolan i Bålsta

  Välkommen på invigning och öppet hus på nya ME-skolan i Bålsta.
 14. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 8 och 11 april. Två resetillfällen anordnas.
 15. München, Tyskland

  Åk med ME till Bauma och fantastiska München

  I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 11 och 14 april. Två resetillfällen anordnas.