user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Skellefteå

  Medlemsmöte i Skellefteå

  Välkommen till Skellefteå den 28 augusti där arbetsmiljöarbete, rutiner kring detta och vilka verktyg som finns står på programmet. En matnyttig kväll både för magen och arbetet.
 2. Umeå

  Load Up North med Skills for the future

  Välkommen till den största branschmässan norr om Stockholm för alla som jobbar inom områdena entreprenadmaskiner, transport, rekrytering, väg och anläggning samt jord och skog. Vi håller till på Nolia-området i Umeå den 29-31/8.
 3. Knutstorp

  Dags för Entreprenad Live 2019

  Välkommen till årets entreprenadmässa - Entreprenad Live på Ring Knutstorp. Mässan går av stapeln den 12-14 september och ME finns förstås på plats.
 4. Göteborg

  Branschdag på Backaplan

  Vill du bli maskinförare? Branschen skriker efter folk och det är lätt att få jobb. Välkommen att träffa oss i branschen på Backaplan i Göteborg lördagen den 21 september. Då kan vi berätta mer om varför det är så kul att köra grävmaskin.
 5. Köpenhamn-Oslo

  Höstträff med sjöutsikt

  Höstens populära medlemsträff den 4-6 oktober 2019 förläggs på färjan mellan Köpenhamn och Oslo. ME-Inköp informerar hur du sänker verksamhetskostnaderna och hur medlemsförmånerna utvecklas. Det senaste från Maskinentreprenörerna och hur norska infrastrukturen ser ut finns också på programmet. Samtidigt får du möjlighet att träffa såväl nya som gamla kollegor.
 6. Stockholm

  Boka in Stora Infradagen 2020 den 30-31/1

  Stora Infradagen 2020 tar som vanligt upp de aktuella frågorna inom infrastruktursektorn. Politiker, näringsliv och forskare diskuterar läget tillsammans med ME. På kvällen bjuder vi in till årets roligaste fest - Soul Night! Kvällen innan blir det en exklusiv medlemskväll där vi minglar och lyssnar på intressanta föredrag.