user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Boliden

Följ med ME till Kiruna och Aitik - Fulltecknat

Är du nyfiken på de riktigt stora maskinerna? Följ med ME till Kiruna och Aitik 28 februari-3 mars 2019. Rundtur i Kiruna, besök i LKAB:s gruva, Aitik och ishotellet i Jukkasjärvi är några av höjdpunkterna. Ett utmärkt tillfälle att träffa andra kollegor och förena nytta med nöje.

Rundtur i Kiruna och besök i järnmalmsgruva

Förmiddagen börjar med en historisk rundtur med buss i Kiruna där en stadsomvandling pågår och hur gruvnäringen påverkar staden.

Efter lunch blir det ett besök i LKAB:s gruva som är världens största underjordiska järnmalmsgruva där guiden berättar om modern gruvbrytning och hur den kan få en hel stad att flytta. På väg till hotellet passeras LKAB:s gruvområden i Svappavaara. Övernattning sker på Quality Hotel Lappland i Gällivare.

Aitik

Vi maxar resan med ett besök i Bolidens dagbrott i Aitik där vi åker runt med guide. Här hittar vi de riktigt stora maskinerna. Dagen fortsätter med fria aktiviteter. Från hotellet erbjuds härlig skidåkning på Dundret eller skoter. Avslutas med middag på kvällen.

Icehotel Jukkasjärvi

Sista dagens höjdpunkt blir ett besök på ishotellet i Jukkasjärvi innan resan går vidare mot flygplatsen. 

Välkommen till en rolig resa med intressanta aktiviteter, härlig skidåkning, hotellövernattningar och mat.

Pris

Pris per person del i dubbelrum, 7 995 kronor.
Pris enkelrumstillägg, 1 950 kronor.
Flygresa 3 995 kronor baserat på gruppbiljett, gäller de 30 först bokade från Malmö.

Frågor gällande resan och hotellet eller önskar ni åka från Göteborg eller Stockholm, kontakta Linnea Johansson, Global Travel +46 733 68 98 98 linnea@globaltravel.nu

Program

Quality Hotel Lappland

Fulltecknat, kontakta Linnea Johansson, Global Travel +46 733 68 98 98 linnea@globaltravel.nu om du vill stå på kö-lista.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.