user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: DFDS

Höstträff med sjöutsikt

Höstens populära medlemsträff den 4-6 oktober 2019 förläggs på färjan mellan Köpenhamn och Oslo. ME-Inköp informerar hur du sänker verksamhetskostnaderna och hur medlemsförmånerna utvecklas. Det senaste från Maskinentreprenörerna och hur norska infrastrukturen ser ut finns också på programmet. Samtidigt får du möjlighet att träffa såväl nya som gamla kollegor.

Unna dig en minisemester

Båten Pearl Seaways avgår från Köpenhamn fredagen 4 oktober klockan 16.30 och är åter i Köpenhamn under förmiddagen söndagen den 6 oktober. Under tiden njuter du av utsikten mot Sveriges och Norges kustremsa. På resan får du aktuell information, möjlighet att koppla av, dansa, umgås med kollegor, du kommer inte att bli besviken.

Gemensamma middagar

När alla checkat in på fredagen och fått sina rum träffas vi i restaurangen och äter en middagsbuffé med öl/vin/vatten tillsammans. På lördagskvällen träffas vi åter i restaurangen med 2-rätters middag med öl/vin/vatten. Efter middagarna finns alternativ som att lyssna på levande musik, dansa, besöka puben, vinbaren eller bara njuta av utsikten från båten.

Konferens på båten

Lördag förmiddag är det konferens på båten mellan klockan 9.00-12.00. Jan Berger ME-Inköp informerar om hur företagen sänker verksamhetskostnaderna med fokus på medlemsnyttan och hur ME-Inköp tänker för att utveckla medlemsförmånerna.
Håvard Almås, kommunikationschef på Maskinentreprenörernas förbund (MEF) i Norge berättar om norska infrastrukturen.

Guidad busstur i Oslo

När konferensen är slut äter vi en gemensam lunch på båten. Efter lunchen är det avgång från båten och en guidad busstur väntar för att besöka sevärdheterna i Oslo. Bussturen tar cirka 3 timmar.

Resan tillbaka mot Köpenhamn

Båten avgår från Oslo klockan 16.30. Klockan 20.30 träffas vi åter i restaurangen för en 2-rätters middag. På söndagen serveras frukost innan ankomst till Köpenhamn klockan 09.45.

Hyttalternativ och kostnad

Insides standard, 2 enkelsängar, dusch/wc, pris 2500 kronor/person inklusive moms.
Utsides standard, 2 enkelsängar, dusch/wc, pris 3300 kronor/person inklusive moms.
Utsides commondore, dubbelsäng, dusch/wc, tv, kylskåp, pris 3500 kronor/person inklusive moms.
Faktura kommer i efterhand från Maskinentreprenörerna.

Välkommen med din anmälan!

Anmäl dig här, en hytt per anmälan:

Kort anmälningstid, senast: 23 augusti

Hyttalternativ i första hand

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.