user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Pon Equipment

Medlemsträff i Linköping

Välkommen på medlemsträff på ME:s skola i Linköping den 13 november. ME-skolan berättar om våra maskinförarutbildningar och Pon Equipment presenterar maskinerna som ingår i ME Edition. Vi bjuder på mat och dryck.

Vi träffas på Anders Ljungstedts gymnasium där ME-skolan nu flyttat in och utbildar framtidens maskinförare. Olof Jacobsson, ME-skolan, berättar om hur arbetsplatsförlagd utbildning (APL) fungerar och samarbetet mellan ME-skolan, Anders Ljungstedts gymnasium i Linköping och ME:s medlemsföretag. Han går också igenom de olika utbildningsvägarna till maskinföraryrket.

Träffa samarbetspartners

Några av ME:s samarbetspartners som Cramo, Ahlsell, Vianor och Next finns också på plats och presenterar sig. Pon Equipment visar maskinsortimentet i ME Edition som består av fem grävmaskiner och två hjullastare med utrustning.

Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på mat och dryck. Vi tar ut en no-show avgift på 350 kronor om du inte kommer och inte har anmält förhinder.

Ta gärna med en kollega i branschen!

Tid och plats


När: onsdag 13 november
Tid: 17:30- avslut senast 21:00
Plats: Anders Ljungstedts gymnasium, Linköping

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 1 november 2019

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.