user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Maskinresor

ME och tidningen Maskinentreprenören har en lång tradition av att ordna resor till världens tre största mässor för anläggningsmaskiner - Conexpo i Las Vegas, Bauma i München och Intermat i Paris. Förra årets resa blev snabbt fullbokad. I år är det dags för Bauma i München 8-14 april 2019.

Maskinentreprenörerna och tidningen Maskinentreprenören utvecklar intressanta branschresor till mässor och studiebesök till spännande platser. Det är vår leverantör Global Travel som skräddarsyr resorna till branschens alla aktörer.

Syftet med resorna är inte bara nöje. Här knyts ovärderliga kontakter och nya nätverk växer fram som du kommer ha nytta av resten av din yrkesverksamma karriär - ja, kanske även efter det.

I april är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Faktum är att detta är världens största mässa alla kategorier. Att besöka Bauma är att uppleva en stor folkfest samtidigt som man får möjlighet att se det allra senaste vad gäller maskiner, utrustning och tillbehör. I år ordnar vi två resor till Bauma: 8-11 april respektive 11-14 april. Boka i god tid, resorna blir snabbt fulltecknade.

Inga kalenderhändelser.