user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Maskinresor

ME och tidningen Maskinentreprenören har en lång tradition av att ordna resor till världens tre största mässor för anläggningsmaskiner - Conexpo i Las Vegas, Bauma i München och Intermat i Paris. Förra årets resa, som gick till Las Vegas, blev snabbt fullbokad. Missade du det så kommer det fler chanser framöver, nästa år är det dags för Bauma i München 8-14 april 2019.

Maskinentreprenörerna och tidningen Maskinentreprenören utvecklar nu de intressanta branschresorna till mässor och studiebesök till spännande platser. Det är vår leverantör Global Travel som skräddarsyr resorna till branschens alla aktörer.

Syftet med resorna är inte bara nöje. Här knyts ovärderliga kontakter och nya nätverk växer fram som du kommer ha nytta av resten av din yrkesverksamma karriär - ja, kanske även efter det.

Se till att hålla dig uppdaterad och anmäl dig i tid för de resor du vill göra. Många blir snabbt fullbokade.

  1. München, Tyskland

    Åk med ME till Bauma och fantastiska München

    I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 8 och 11 april. Två resetillfällen anordnas.
  2. München, Tyskland

    Åk med ME till Bauma och fantastiska München

    I april nästa år är det åter dags för maskinbranschens största mässa – Bauma i München. Res med ME till Bauma mellan den 11 och 14 april. Två resetillfällen anordnas.