user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ola Matsson/SkiStar

Årets mest aktiva konferens - ME Ski 2019

Häng med på häftig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 14-17 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski. På programmet finns även workshopen ”Bli en bättre arbetsgivare”.

Vi bor på Holiday Club Åre – fjällens stora träningshotell. Under helgen finns chans till riktigt häftig skidåkning men också avkoppling i hotellets spa, lyxiga trerättersmiddagar, underhållning, intressant konferensprogram och inte minst fantastiskt gott sällskap.

Utmana dig i backarna

Vi anländer på torsdag kväll så att du kan vara först ut i backarna på fredag morgon. Testa manchesteråkning och åk i nypistade backar innan de öppnar för allmänheten (i mån av plats). Har vi tur ligger det nysnö på berget. Bara några veckor efter VM i Alpint hålls i Åre kan du sen utmana kollegan i ME:s alldeles egna skidtävling. Fint pris och inte minst äran står på spel. Vill du hellre röra dig på andra sätt finns ett 800 kvadratmeter stort gym på hotellet med pool, spinning-sal, yoga och fantastisk utsikt över fjället. På hotellet finns också spa och bastuavdelning för skön avkoppling efter en dag i backarna. Sen blir det after-ski på populära Fjällgården innan det är dags för gemensam middag.

För manchesterskidåkningen krävs att du klarar att åka i röda backar.

Högklassig mat båda dagarna

På fredag kväll samlas vi för en gemensam middag på Villa Tottebo. På lördag kväll är vi välkomna till Timmerstugan. Där vankas det skagen, följt av fondue på buljong, oxfile, sallad, champinjoner, cornishonger, pommes frites, rostade rotfrukter, bearnaisesås och vitlökssås. Till efterrätt blir det tryffel och maten ackompanjeras av två goda franska viner. Sen väntar Åres nattliv för den som vill och orkar.

Workshop för att bli en bättre arbetsgivare

På lördagen håller ME:s förhandlingschef Mathias Fors workshop om hur dina val påverkar företaget. Vilka blir konsekvenserna av de beslut du tar i ditt företag och hur kan du använda regelverken till din fördel? Våga vara arbetsgivare och få ut mer av ditt företag!

Program

Välj hur många nätter du vill stanna

Du kan välja på tre paketlösningar beträffande boendet, en, två eller tre övernattningar.

Priser och villkor

Regionstämma ME Nord

ME Nord håller regionstämma under ME Ski för dig som är medlem och intresserad. Även du som inte redan är aktiv i ME Nord är välkommen att delta. Regionstämman hålls på lördagen.

Inbjudan regionstämma och anmälan

 

Sista anmälningsdag 14 januari 2019.

Anmäl dig till ME Ski här (en anmälan per person)

Aktiviteter

Hotell, rumstyp

Välj boendepaket

Önskar hjälp med flyg-/tågbokning

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.