user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsträff i Sundsvall – påverka kollektivavtalet

Välkommen till årets viktigaste medlemsmöte i Sundsvall 14 november. Var med och påverka kollektivavtalet och få koll på kommande avtalsrörelse. Du får också verktyg för arbetsmiljöarbetet, information om arbetstider och beredskap plus tips på medlemsförmåner som sänker dina kostnader.

Claes Arenander, biträdande förhandlingschef informerar om arbetet inför den kommande avtalsrörelsen och vill få in dina synpunkter. Vad fungerar bra med kollektivavtalen idag? Vad kan förbättras? Behöver vi bemanning i avtalen eller är grundlönen alldeles för låg? Kom och gör din röst hörd!

Rusta för bättre säkerhet med systematiskt arbetsmiljöarbete

Svante Floden, teknik- och miljörådgivare på ME går sedan igenom hur ditt företag kan rusta för bättre säkerhet med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Svante berättar vad som gäller och vilka verktyg som finns.

Arbetstider och medlemsförmåner

Linda Moberg, företagsrådgivare berättar om arbetstider och beredskap inför vintersäsongen. Hon tipsar om hur du förlägger arbetstiden under vintern och hur du undviker att bryta mot arbetstidslagen. Sist men inte minst tipsar Staffan Söder, rådgivningskoordinator, om de medlemsförmåner du har genom ditt medlemskap. Förmåner som underlättar för ditt företag, sänker kostnader och ger dig en bättre affär.

Vi börjar träffen med middag tillsammans i restaurangen. Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på mat och dryck.

Varmt välkommen!

Tid och plats

När: Torsdag 14 november
Tid: 17.00-cirka 20.00.
Plats: Scandic Sundsvall City, Trädgårdsgatan 31-33, Sundsvall

Anmälan

Anmäl dig senast 7 november.

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.