user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsträff i Växjö – påverka kollektivavtalet

Välkommen till årets viktigaste medlemsmöte i Växjö 6 februari. Var med och påverka kollektivavtalet och få koll på kommande avtalsrörelse. Du får också verktyg för arbetsmiljöarbetet och information om vad som händer på ME.

Kommande avtalsrörelse, ska vi räkna med strejk?

Claes Arenander, biträdande förhandlingschef informerar om arbetet inför den kommande avtalsrörelsen och vill gärna få in dina synpunkter. Vad fungerar bra med kollektivavtalen idag? Vad kan förbättras? Behöver vi bemanning i avtalen, är grundlönen alldeles för låg? Kom och gör din röst hörd!

Rusta för bättre säkerhet med systematiskt arbetsmiljöarbete

Svante Floden, teknik- och miljörådgivare på ME går igenom hur ditt företag kan rusta för bättre säkerhet med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Svante berättar vad som gäller och ger tips på vilka verktyg som finns. Dessutom tar vi upp lite nyheter inom miljö och teknik.

Medlemsnytt och medlemsförmåner

Per Ek, företagsrådgivare ger dig tips om de medlemsförmåner du har genom ditt medlemskap. Förmåner som underlättar för ditt företag. Du får också reda på det senaste vad som händer på ME, frågor som styrelsen arbetar med och vad som är på gång i regionen.

Passa på att träffa såväl nya som gamla kollegor. Vi bjuder på en bit mat. Kvällen är kostnadsfri.

Varmt välkommen!

Tid och plats

När: Torsdag 6 februari
Tid: 17.00-cirka 20.00.
Plats: Svenskt Näringslivs kontor i Växjö, Södra Järnvägsgatan 4 A

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag: 27 januari 2020

 

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.