user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsträff i Kiruna – var med och påverka kollektivavtalet

Välkommen till årets viktigaste medlemsmöte i Kiruna 4 november. Var med och påverka kollektivavtalet och få koll på kommande avtalsrörelse. På programmet står också information om hur du förlägger arbetstiden under vintern och tips på medlemsförmåner som sänker dina kostnader.

Välkommen på en matnyttig kväll på Hotell Arctic i Kiruna. ME:s förhandlingschef Mathias Fors informerar om arbetet inför den kommande avtalsrörelsen och vill få in dina synpunkter. Vad fungerar bra med kollektivavtalen idag? Vad kan förbättras? Behöver vi bemanning i avtalen eller är grundlönen alldeles för låg? Kom och gör din röst hörd!

Arbetstider och medlemsförmåner


Tord Bergman, företagsrådgivare på ME berättar sedan om arbetstider och beredskap inför vintersäsongen. Han tipsar om hur du förlägger arbetstiden under vintern och hur du undviker att bryta mot arbetstidslagen. Sist men inte minst tipsar Staffan Söder, rådgivningskoordinator, om de medlemsförmåner du har genom ditt medlemskap. Förmåner som underlättar för ditt företag, sänker kostnader och ger dig en bättre affär.

Vi börjar träffen med middag tillsammans i restaurangen. Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på mat och dryck.

Varmt välkommen!

Tid och plats

När: Måndag 4 november
Tid: 17.00-cirka 20.00
Plats: Hotel Arctic Eden, Föraregatan 18, Kiruna

Anmälan

Anmäl dig senast 25 oktober.

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.