user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Hooks Herrgård

Regionstämma och vårfest på Hooks Herrgård

Välkommen på regionstämma den 14 mars för ME:s region 4. Seminarier, föreläsning, god mat, trevliga kollegor och övernattning på en herrgård finns på programmet. På regionstämman har du möjlighet att påverka ditt medlemskap samt höra hur ME arbetar för dig och branschen.

Ta chansen att vara med och påverka ME:s framtid i organisationen och samtidigt unna dig en trevlig helg på en herrgård utanför Jönköping. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte och möjligheten att träffa såväl nya som gamla kollegor inom branschen. Din regionstyrelse lyfter lokala frågor kring sådant som berör dig som maskinentreprenör.

Intressanta seminarier

Lördagens förmiddag inleds med några korta seminarier. Ulrica Bennesved, Svenskt Näringslivs regionchef i Kronoberg/Kalmar informerar vad Svenskt Näringsliv kan göra för dig som medlem.
Från ME-skolan i Ingelstad kommer Per-Ola Thörn tillsammans med en elev och berättar hur utbildningen fungerar och framtidsplaner.

Claes Schmidts inspirerande föreläsning

Från "Man till människa" är en underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss för att tänka logisk. Föreläsningen bygger på fakta, fiktion, humor och allvar. Syftet är att uppdatera och bredda sättet att tänka och inspirera åhöraren att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

Påverka ME:s framtid 

På eftermiddagen klockan 16.30 håller ME:s region 4 sin regionstämma. Maskinentreprenörerna är en medlemsstyrd organisation, vilket innebär att alla medlemmar har en möjlighet att vara med och påverka. På regionstämman har du möjlighet påverka vilka som sitter i din regionstyrelse samt deras arbete för det kommande året.

Övernattning på Hooks Herrgård

Vi bor på Hooks Herrgård några mil söder om Jönköping. Härlig 1700-tals miljö blandas med modern inredning med utsikt över Hokasjön. Passa på att koppla av på hotellets spa som ligger intill herrgården. Här kan du ta ett avkopplande bad i varma och kalla källor. På kvällen träffas vi i matsalen och äter en god tre rätters middag tillsammans. När vi är mätta och belåtna spelas det upp till dans.

Schema lördag

10.00 Ulrika Bennesved, Svenskt Näringsliv, regionchef i Kronbergs län
11.15 Per-Ola Thörn, ME-skolan Ingelstad tillsammans med elev
12.00 Information från ME
13.00 Lunch
14.00 Föreläsning med Claes Schmidt
16.00 Kaffe
16.30 Regionstämma
17.30 Mingel
19.30 Middag

Kallelse och valberedningens förslag

Du kan ladda hem kallelsen här (pdf)

Här finns valberedningens förslag (pdf)

Prisuppgifter inklusive moms:

Boende lördag - söndag, en övernattning: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag ingår, liksom hotellfrukost. Kostnad: I dubbelrum 2290 kronor/person, enkelrum 2590 kronor

Lördag: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag: 1200 kronor/person

Lördag: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe gratis.

För de som önskar komma redan på fredag: 1195 kronor/person i dubbelrum, 1495 kronor i enkelrum.
I priset ingår tillgång till gym, spa-avdelning och frukost. Alla kostnader betalas direkt till hotellet.

Anmälningstiden har gått ut, eventuella efteranmälningar i mån av plats, var vänlig ring Ingrid Bengtsson 040-35 26 45.

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.