user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: ME

Stämma för nya regionen i Göteborg

Välkommen på regionstämma i Göteborg den 9 mars för ME:s nya region för Västra Götaland, Värmland, Örebro, och Hallands län. ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra regioner mot nuvarande sex regioner. Därför är årets stämma extra viktig då det för första gången ska väljas en styrelse till den nya regionen.

Program

12:00-13:00 Lunch
13:00-15:00 Regionstämma
15:00-15:30 ME-Inköp med samarbetspartners bjuder på kaffe
15:30-17:00 Föreläsningen ”Omstart” med Olof Röhlander
17:00-18:00 Mingel i baren
18:00 Middag

 

Påverka ME:s framtid

Efter lunchen håller ME:s nya region sin första regionstämma. Maskinentreprenörerna är en medlemsstyrd organisation, vilket innebär att alla medlemmar har en möjlighet att vara med och påverka. Regionstyrelsen består av förtroendevalda medlemmar i ME. På regionstämman har du möjlighet att påverka vilka dessa är samt deras arbete för det kommande året.

Olof Röhlander lär oss starta om

Efter stämman lyssnar vi till Olof Röhlander - mental tränare, författare och flera gånger utsedd till årets föreläsare. Under rubriken ”Omstart – Om konsten att bryta ihop och komma igen” talar han om hur vi möter förändringar och hur vi kan anpassa oss till nya situationer. Ett ämne som passar bra inför arbetet med ME:s nya organisation.

Utställning

Våra utställare med koppling till ME Inköps avtal ordnar stationer med aktiviteter. Kaffe med tillbehör serveras och ett och annat specialerbjudande.

Middag och en natt i Göteborg

På kvällen träffas vi i matsalen och äter en god trerätters middag tillsammans. När vi är mätta och belåtna kan vi samlas i Post Hotels populära bar för fortsatt umgänge och nätverkande. För de som vill avsluta med en natt i Göteborg så finns det ett stort utbud av nöjen.

Clarion Post Hotel

Stämman hålls på Clarion Hotel Post i Göteborg. Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell. Njut av spa, takpool, barer. Här finns alla förutsättningar att träffa såväl nya som gamla kollegor inom branschen.

Prisuppgifter (inklusive moms):

Regionstämma, föreläsning, lunch och eftermiddagskaffe är kostnadsfritt för ME medlemmar.
Trerätters middag med tillhörande dryckespaket kostar 495 kronor per person.

Boka boende lördagen 9 mars

Pris (inklusive moms):

Boende dubbelrum 1 440 kronor/rum Clarion Post Hotel.
Boende enkelrum 1 340 kronor/rum Clarion Post Hotel.

Du bokar boendet direkt med hotellet via mail group.post@choice.se
Uppge bokningsnummer: 2099GR025081, namn, telefonnummer, mailadress, kreditkortsnummer för att garantera bokningen, samt giltighetsdatum.

OBS! Absolut sista bokningsdag för att garanterat få hotellrum är 9 februari. Kom även ihåg att anmäla dig till stämman nedan.

Anmäl dig till stämman här (en anmälan per person)

Middag

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.