user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Hotel Skansen

Regionstämma och vårfest i Båstad

Välkommen på regionstämma den 23 mars 2019 för ME:s nya region för Blekinge, Jönköping, Kalmar, Kronoberg, Skåne och Östergötlands län. ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra regioner mot nuvarande sex regioner. Därför är årets stämma extra viktig då det för första gången ska väljas en styrelse till den nya regionen.

Stämman hålls på Hotel Skansen i Båstad, ett klassiskt spa-hotell alldeles vid havet på idylliska Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Koppla av i hotellets spa, ta ett uppiggande dopp i kallbadhuset och njut av god mat och härlig stämning. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat möte och inte minst möjligheten att träffa såväl nya som gamla kollegor inom branschen!

Stämmohandlingar

Här kan du se dagordning och valberedningens förslag till val av styrelse och valberedning för region 4 samt val av ombud till ME:s förbundsstämma.

Program med tider

Dagordning

Valberedningens förslag

Intressanta seminarier och gästföreläsaren Renata Chlumska

Lördagen den 23 mars inleds förmiddagen med att Åsa Blomberg från Finfa ger tips till företagsägare om försäkringsskydd och pension. Förmiddagen fortsätter med Jonas Andersson, Oskarsbergs Entreprenad AB berättar om erfarenheter och användningsområden av drönare i sin verksamhet. Företaget 2Secure presenterar hur vi bäst skyddar oss mot bedrägerier, ID-kapningar, farliga länkar, purrsurf-mail och kriminell påverkan. Kaffe med tillbehör serveras under förmiddagen. Efter en god lunchbuffé är det sedan dags för vår gästföreläsare Renata Chlumska. Renata berättar i ord och bild om de fantastiska äventyrsskildringar hon varit med om och vad hon drömmer om.

Påverka ME:s framtid

Efter kaffet håller ME:s nya region sin första regionstämma. Maskinentreprenörerna är en medlemsstyrd organisation, vilket innebär att alla medlemmar har en möjlighet att vara med och påverka. Regionstyrelsen består av förtroendevalda medlemmar i ME. På regionstämman har du möjlighet att påverka vilka dessa är samt deras arbete för det kommande året.

Aktiviteter 

Våra utställare med koppling till ME-Inköps avtal ordnar stationer med aktiviteter. Förfriskningar och vissa direkta erbjudande.

Middag och dans

På kvällen träffas vi i matsalen och äter en god middag tillsammans. När vi är mätta och belåtna spelas det upp till dans.

Prisuppgifter inklusive moms:

Boende lördag - söndag, en övernattning: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag ingår, liksom hotellfrukost. Kostnad: I dubbelrum 1945 kronor/person, enkelrum 2245 kronor

Lördag: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag: 1100 kronor/person

Lördag: Seminarier, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe gratis.

För de som önska komma redan på fredag: 1035 kronor/person i dubbelrum, 1335 kronor i enkelrum.
I priset ingår tillgång till gym, spa-avdelning, kallbadhus och frukost. Alla kostnader betalas direkt till hotellet.

Om ME:s nya organisation

ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra nya regioner i stället för nuvarande sex.

ME:s nya organisation

Välkommen!

Anmälningstiden har gått ut, eventuella efteranmälningar, ring Ingrid Bengtsson, 040-35 26 45.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.