user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: ME

Regionstämma i Åre för nya regionen

Välkommen på regionstämma den 16 mars 2019 för ME:s nya region för Norrbottens, Västerbottens, Jämtlands och Västernorrlands län. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg i Åre.

Årets regionstämma för ME Nord hålls i samband med årets upplaga av ME Ski. På stämman ska förtroendevalda väljas till styrelsen för den nya regionen. Även du som inte redan är aktiv inom ME är välkommen att delta.

Innan själva stämman håller ME:s förhandlingschef Mathias Fors en workshop om hur dina val som företagare påverkar ditt företag. Vilka blir konsekvenserna av de beslut du tar i ditt företag och hur kan du använda regelverken till din fördel? Våga vara arbetsgivare och få ut mer av ditt företag!

Kombinera stämman med skidåkning

Årets upplaga av ME Ski hålls i Åre 14–17 mars. Om du ändå ska till stämman kan du passa på att utmana dig i skidbackarna, träna i gymmet med utsikt över fjället och koppla av i hotellets spa. Afterski, högklassig mat och underhållning hinner vi såklart också med.

Vi bor på Holiday Club Åre – fjällens stora träningshotell. Under helgen finns chans till riktigt häftig skidåkning men också avkoppling i hotellets spa, lyxiga trerättersmiddagar, underhållning, intressant konferensprogram och inte minst fantastiskt gott sällskap.

Utmana dig i backarna

Vi anländer på torsdag kväll så att du kan vara först ut i backarna på fredag morgon. Testa manchesteråkning och åk i nypistade backar innan de öppnar för allmänheten (i mån av plats). Har vi tur ligger det nysnö på berget. Bara några veckor efter VM i Alpint hålls i Åre kan du sen utmana kollegan i ME:s alldeles egna skidtävling. Fint pris och inte minst äran står på spel. Vill du hellre röra dig på andra sätt finns ett 800 kvadratmeter stort gym på hotellet med pool, spinning-sal, yoga och fantastisk utsikt över fjället. På hotellet finns också spa och bastuavdelning för skön avkoppling efter en dag i backarna. Sen blir det after-ski på populära Fjällgården innan det är dags för gemensam middag.

För manchesterskidåkningen krävs att du klarar att åka i röda backar.

Högklassig mat båda dagarna

På fredag kväll samlas vi för en gemensam middag på Villa Tottebo. På lördag kväll är vi välkomna till Timmerstugan. Där vankas det skagen, följt av fondue på buljong, oxfile, sallad, champinjoner, cornishonger, pommes frites, rostade rotfrukter, bearnaisesås och vitlökssås. Till efterrätt blir det tryffel och maten ackompanjeras av två goda franska viner. Sen väntar Åres nattliv för den som vill och orkar.

Program

Välj hur många nätter du vill stanna

Du kan välja på tre paketlösningar beträffande boendet, en, två eller tre övernattningar.

Priser och villkor

 

Sista anmälningsdag för boende är 14 januari 2019.

Anmäl dig till stämman här (en anmälan per person)

Önskar hjälp med flyg-/tågbokning

Hotell, rumstyp

Välj boendepaket

Övriga aktiviteter

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.