user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Steam Hotel

Regionstämma och vårbad i Västerås

Välkommen på regionstämma den 29–30 mars 2019 för ME:s nya region för Dalarna, Gävleborg, Västmanland, Uppland, Stockholm, Södermanland och Gotlands län. Dagen före stämman kan du unna dig en spaupplevelse på hotellet.

Regionstämma

Lördag 30 mars håller vi regionstämma på Steam Hotel i Västerås. Det blir även kortare seminarier och föreläsningar om vad som är aktuellt i ME och i branschen. Vi bjuder på fika och lunch.

Maskinentreprenörerna är en medlemsstyrd organisation, vilket innebär att alla medlemmar har en möjlighet att vara med och påverka. Regionstyrelsen består av förtroendevalda medlemmar i ME. På regionstämman har du möjlighet att påverka vilka dessa är samt deras arbete för det kommande året.

Unna dig en spaupplevelse

Under eftermiddagen på fredagen kopplar vi av på Steam Hotels spaavdelning Voltage Lounge. En mix av musik, dofter, mat, varma bad, kalla drinkar och het ånga skapar en upplevelse för alla dina sinnen. Ångande bastubad, iskall dusch, relaxpool och utomhuspool.

Middag med kollegor

På fredagskvällen kvällen äter vi en trerätters middag på hotellet. Efter några timmar på spaavdelningen blir det en bra avslutning på dagen tillsammans med både nya och gamla kollegor inom branschen.

Boka boende, spa och middag

I paketet, som du bokar direkt på Steam Hotel, ingår tillgång till Voltage Club fredag eftermiddag, 3-rätters middag med tillhörande vinpaket (3 glas), samt övernattning fredag-lördag.

Pris (inklusive moms):

Ovanstående paket med boende i dubbelrum 2 550 kronor/person.
Ovanstående paket med boende i enkelrum 3 278 kronor.

Vid bokning måste du ange bokningskod 2123973 samt att du tillhör Maskinentreprenörernas event 29–30 mars. Du bokar via mail bokning@steamhotel.se eller på telefon:

021-475 99 10

OBS! Absolut sista bokningsdag för hotellpaketet är 30 januari. Kom även ihåg att anmäla dig till stämman nedan.

Anmäl dig till stämman här (en anmälan per person)

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.