user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ryno Quantz

Boka in Stora Infradagen 2020 den 30-31/1

Stora Infradagen 2020 tar som vanligt upp de aktuella frågorna inom infrastruktursektorn. Politiker, näringsliv och forskare diskuterar läget tillsammans med ME. På kvällen bjuder vi in till årets roligaste fest - Soul Night! Kvällen innan blir det en exklusiv medlemskväll där vi minglar och lyssnar på intressanta föredrag.

Stora Infradagen 2020

Temat för Infradagen kommer att vara "Beslut och konsekvenser", där vi tittar på politiska beslut som har tagits, och som ska tas framöver och därifrån diskuterar praktiska konsekvenser, utmaningar och möjligheter. Vi kommer att ta upp aktuella ämnen som  kompetensförsörjning och behovet av reviderade yrkesutbildningar, glesbygd kontra storstad, transportskam och eldrift, vägnät och underhåll, i en spännande blandning tillsammans med rikspolitiker, experter och företagsledare.

Boka Stora Infradagen redan nu. Välkommen till Sveriges viktigaste konferens för alla samhällsbyggare! Vi håller till i Näringslivets hus i Stockholm som vanligt - den sista fredagen i januari - som vanligt.

Stora Infrafesten - Soul Night

Välkommen till årets roligaste fest. I år tar vi oss till nya höjder med tidernas soulmusik. Festen hålls i Eric Ericssonhallen (tidigare kyrkan) på Skeppsholmen. Vi har begränsat antal platser så det gäller att boka i tid...

Exklusiv medlemskväll dagen före Infradagen (den 30/1)

Dagen före Infradagen, den 30 januari, ses vi under informella former tillsammans med dig som är medlem och pratar om branschens framtid. Vi håller till i Kungsträdgården på Volvo Car Showroom.

Bo på Hotel Diplomat

Vi bor på klassiska Hotel Diplomat som ligger centralt beläget på Strandvägen i Stockholm. Med fin utsikt över Stockholms vatten och nära till Djurgården, Stureplan och Karlaplan, är hotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka centrala Stockholm. 

Anmälan och mer information

I höst kommer mer information och möjlighet att anmäla sig. Boka in datumet i kalendern så länge så ses vi i Stockholm i vinter!