user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ryno Quantz

Boka in Stora Infradagen 2020 den 30-31/1

Snart är det dags för ME:s Stora Infradag. Då diskuterar och belyser vi de utmaningar och möjligheter som Sverige står inför. Det handlar om klimat och hållbarhet, om Sverige som land och om kompetensförsörjning. På kvällen är det Infrafest – tema Soul Night! Kvällen innan bjuder vi medlemmarna på Inför Infradagen med mingel, seminarier och gäster.

Stora Infradagen 2020

Den 31 januari 2020 arrangerar Maskinentreprenörerna Stora Infradagen för fjortonde året i rad. Branschdagen har vuxit till en knutpunkt för alla med intresse för infrastruktur och samhällsbyggnad. 2020 fokuserar vi på utmaningar och möjligheter för Sverige och branschen. Det handlar om klimat och hållbarhet, om Sverige ska vara ett land eller flera, och om hur vi ska få den kompetens som behövs för att klara morgondagens infrastruktur. Vi talar om beslut, konsekvenser, utmaningar och möjligheter.

Boka Stora Infradagen redan idag och känn dig välkommen till Sveriges viktigaste mötesplats för alla samhällsbyggare! Vi håller till i Näringslivets Hus, Storgatan 19 i Stockholm. Dörrarna öppnar vi kl 09.15.

Exklusiv medlemskväll dagen före Infradagen (den 30/1)

Dagen före Infradagen, den 30 januari, ses vi under informella former tillsammans med dig som är medlem och pratar om branschens framtid. Vi håller till i Kungsträdgården på Volvo Car Showroom.

Stora Infrafesten - Soul Night

Välkommen till årets roligaste fest. I år tar vi oss till nya höjder med en total musikalisk urladdning. Isaac & the Soulcompany är ett av Sveriges bästa liveband, kända från bl a Victoriadagen, Kristallengalan och aktuella Sverigeturné. Festen hålls i Eric Ericssonhallen (tidigare kyrkan) på Skeppsholmen. Vi har begränsat antal platser så det gäller att boka i tid.

Bo på Hotel Diplomat

Vi bor på klassiska Hotel Diplomat som ligger centralt beläget på Strandvägen i Stockholm. Med fin utsikt över Stockholms vatten och nära till Djurgården, Stureplan och Karlaplan, är hotellet en perfekt utgångspunkt för att upptäcka centrala Stockholm. 

Anmälan och information

Under hösten kommer mer information, men redan nu kan du boka in datumet i kalendern så ses vi i Stockholm i vinter! 

Anmäl dig här