user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsförmåner

Genom medlemskap i ME får du den kvalitetsstämpel som de fackliga organisationerna kräver för att direktgodkänna ditt företag som underentreprenör. Medlemskapet ger dig många fler förmåner bland annat rabatter, juridisk rådgivning och att ME driver branschens viktiga frågor.

Evenemang

Evenemang

Vi arrangerar välbesökta seminarier, konferenser och informationsträffar. ME:s mäss- och studieresor hör till de mest populära.

Tidningen

Tidningen

Tidningen Maskinentreprenören bevakar och rapporterar om vad som händer i branschen. Som medlem i ME kan du teckna fritt abonnemang till dina medarbetare.

Semesterlönefonden

Semesterlönefonden

Som ME-medlem och arbetsgivare kan du få tillbaka en stor del av dina kostnader för de anställdas semsterlönegrundande frånvaro.

Läs mer om medlemskapet

Bli medlem – en enkel och lönsam vardag

Arbetar du med anläggningsmaskiner i egen verksamhet? Gå med i Maskinentreprenörerna (ME). Vi är din HR-expert och juridiska rådgivare. Med ME får du stenkoll på branschfrågor, förmånliga rabatter på produkter, tjänster och kurser du behöver i din vardag.

Vad kostar det att vara medlem i ME?

Medlemsavgiften till ME skiftar beroende på dina anställdas sammanlagda löner. Räkna ut medlemsavgiften genom att fylla i förra årets utbetalda bruttolön för de anställda i kronor, exklusive sociala avgifter. Eller kika på våra färdiga exempel.

Det här är Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges maskinentreprenörer. Vi företräder och stödjer företagare med anläggningsmaskiner och arbetar för branschens utveckling.