user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Medlemsförmåner

Genom ditt medlemskap i ME får du den kvalitetsstämpel som de fackliga organisationerna kräver för att direktgodkänna ditt företag som underentreprenör. Medlemskapet ger dig också många fler förmåner i form av rabatter, tjänster och att ME driver branschens viktiga frågor.

Evenemang

Evenemang

Vi arrangerar välbesökta seminarier, konferenser och informationsträffar. ME:s mäss- och studieresor hör till de mest populära.

Tidningen

Tidningen

Tidningen Maskinentreprenören bevakar och rapporterar om vad som händer i branschen. Som medlem i ME kan du teckna fritt abonnemang till dina medarbetare.

Semesterlönefonden

Semesterlönefonden

Som ME-medlem och arbetsgivare kan du få tillbaka en stor del av dina kostnader för de anställdas semsterlönegrundande frånvaro.

Läs mer om medlemskapet

Vad kostar det?

Här kan du räkna ut medlemsavgiften för ditt företag att vara medlem i ME. Fyll i förra årets utbetalda bruttolön för de anställda i kronor, exkl sociala avgifter. Klicka därefter på beräkningsknappen.

Det här är Maskinentreprenörerna

Maskinentreprenörerna (ME) är bransch- och arbetsgivarorganisationen för Sveriges maskinentreprenörer. Vi företräder och stödjer företagare med anläggningsmaskiner och arbetar för branschens utveckling.