user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ryno Quantz

Förebygg och slipp driftstopp

Slangexpress erbjuder en tjänst som förebygger akuta driftstopp. Med Diagnostik gör man en genomgång av ledningskomponenter för att hitta brister som kan bli problem.

Som maskinentreprenör vet du att maskiner som är obrukbara är lika med färre produktionstimmar. Något som du i dag kan undvika med Diagnostik från Hydroscand – en tjänst för förebyggande underhåll av slang- och ledningskomponenter som minimerar riskerna för att din vagnpark ska gå sönder.

Diagnostik innebär att Hydroscand går igenom alla slang- och ledningskomponenter och kontrollerar om det finns sprickor eller andra felaktigheter som gör att de behöver bytas ut. En stor fördel är att Diagnostiken kan utföras under ett planerat driftstopp för att inte påverka produktionen.

Efter att ha använt tjänsten för merparten av sina 56 maskiner i ett drygt halvår vet Maskinentreprenören Peter Collin att Diagnostik gör skillnad.  

 – För mig betyder Diagnostik att jag har koll på maskinerna och kan styra vilket skick de är i, att jag har en komplett maskinpark hela tiden och att jag slipper onödiga stopp.

 ME-medlemmar har rabatt hos Slangexpress från Hydroscand

 

Publicerad den 3 februari 2020