user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Cramo

Maskiner och utrustning från Cramo

Att hyra maskiner och utrustning från Cramo ökar dina möjligheter att ta fler jobb. Som medlem i ME kan du ta del av fina rabatter hos Cramo.

Enklare, tydligare och säkrare. Att hyra utrustning på nätet från Cramo ökar dina möjligheter till att ta fler jobb. Du sparar pengar på att kunna boka i förväg och det ger dig större kontroll i realtid på alla pågående hyror och kostnader.

Som medlem i ME kan du ta del av fina rabatter när du hyr hos Cramo.

Vill du utnyttja erbjudandet?

Om du är ME-medlem och vill ansluta dig till avtalet måste du hänvisa till ditt medlemskap i ME eller använd blanketten du får tillgång till efter att du loggat in.  Ditt medlemskap i Maskinentreprenörerna garanterar dig en hög grundrabatt. Ju fler medlemmar som hyr via Cramo desto högre blir rabatterna.

Logga in för att ta del av hela innehållet

Vill du bli medlem du också?
Läs mer om fördelarna här

Bli medlem – en enkel och lönsam vardag

Arbetar du med anläggningsmaskiner i egen verksamhet? Gå med i Maskinentreprenörerna (ME). Vi är din HR-expert och juridiska rådgivare. Med ME får du stenkoll på branschfrågor, förmånliga rabatter på produkter, tjänster och kurser du behöver i din vardag.

7 skäl att använda Cramo e-com

Med Cramos digitala tjänst e-com spar du tid och pengar genom att boka i förväg och få de maskiner och verktyg du hyr utkörda direkt till arbetsplatsen. Dessutom ger tjänsten ännu bättre och snabbare koll på de produkter och maskiner du hyr.