user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Inköpspanelen testar Con Lube

Ett kladdfritt sätt att fylla på fett för centralsmörjning. Kent Gustavsson hos Jan Lundblad AB i Hjo har testat Con Lube från Entrack.

Efter ett par veckors testande av Con Lube konstaterar Kent Gustavsson att smidigheten smäller högre mot det traditionella sättet att fylla på fett via hink.

– Fyllnadssättet är unikt och användarvänligheten är den stora skillnaden. Con Lube är kladdfritt, vilket gör det lätt att fylla på fettet, och jag slipper tvätta av fingrarna, säger Kent Gustavsson.

– Jag spar omkring fem minuter varje gång jag fyller på fett eftersom jag slipper kletet. Om vi använde Con Lube för att centralsmörja varje maskin skulle vi tjäna en hel del tid varje år, säger Kent Gustavsson.

En annan fördel som allt fler maskinentreprenörer upptäckt med Con Lube är att i stort sett allt fett i varje tub kommer till användning till skillnad mot att använda hink.

Medlemsrabatter hos Entrack

Utnyttja ditt medlemskap och få upp till 22 % rabatt på ett utvalt sortiment av Con Lube, tänder, MITO-redskap, filter och slitstål.

Kolla in rabatterna du får hos Entrack

Vill du vara med och testa produkter och tjänster?

Anmäl dig till vår inköpspanel

Uppdaterad den 11 december 2020

Tuff test av populär bil

På Torpagårds rallybana testar ME:s Inköpspanel den populära bilen Volkswagen Amarok. Håller den för de tuffa kraven som maskinentreprenörer har? Vilket betyg får den?