user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Tommy Östman

Mer medlemsnytta som inloggad

Som medlem i ME får du ta del av ett stort antal förmåner som ger dig riktig nytta för de pengar du betalar för medlemskapet. När du loggar in får du tillgång till mer information än tidigare, och du kan skriva ut medlemsbevis eller se vilket kollektivavtal du tillhör.

Efter att du har loggat in på "Mina sidor" får du tillgång till en rad av dina medlemsförmåner som du har nytta av som medlem. Som inloggad kan du:

Fakturor, kollektivavtal och medlemsbevis

Som inloggad kan du även:

  • Se fakturor och eventuellt restbelopp.
  • Skriva ut medlemsbevis till fack och uppdragsgivare.
  • Se vilket kollektivavtal ditt företag tillhör.

Har vi rätt uppgifter till dig?

För att kunna ge dig så bra service som möjligt behöver vi korrekta kontaktuppgifter. På "Mina sidor" ändrar du kontaktuppgifterna till dig och dina medarbetare. Du kan ändra:

  • Adress
  • E-post
  • Telefonnummer
  • Justera e-postadress för fakturan
  • Lägga till kontaktpersoner
  • Meddela om någon kontaktperson ska tas bort

Så här gör du för att skapa inloggning

Börja med att registrera dig. Då behöver du ditt företags organisationsnummer samt företagets medlemsnummer i Svenskt Näringsliv. Det senare hittar du påvälkomstbrev, fakturor och medlemsuppgifter skickade från oss. 

Skapa konto/inloggning

Uppdaterad den 5 februari 2021

Vad kostar det att vara medlem i ME?

Medlemsavgiften till ME skiftar beroende på dina anställdas sammanlagda löner. Räkna ut medlemsavgiften genom att fylla i förra årets utbetalda bruttolön för de anställda i kronor, exklusive sociala avgifter. Eller kika på våra färdiga exempel.

Bli medlem – en enkel och lönsam vardag

Arbetar du med anläggningsmaskiner i egen verksamhet? Gå med i Maskinentreprenörerna (ME). Vi är din HR-expert och juridiska rådgivare. Med ME får du stenkoll på branschfrågor, förmånliga rabatter på produkter, tjänster och kurser du behöver i din vardag.

Undvik problem med skriftliga avtal

Slut skriftliga avtal med din beställare. Då kan du undvika tvister som både kostar tid och pengar. I slutändan kan bristen på ett skriftlig avtal innebära att du riskerar att inte få betalt för utfört arbete. Har du råd med det?