user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Regionstämma för ME:s region 3 på Clarion Hotel Draken

Christer Olsson och Andreas Kristensson föreläser under stämman. Foto: Privat/Privat/Clarion Hotel Draken/Pixabay

Varmt välkommen till ME:s stämma för region 3 som kommer äga rum på Clarion Hotel Draken på Järntorget i Göteborg den 9 mars 2024. Går att anmäla sig i mån av plats.

Vi har ett intensivt program att erbjuda! ME berättar om aktuella ämnen och presenterar de planerade aktiviteterna för år 2024. Dagen fortsätter med en föreläsning om AI med Andreas Kristensson och en föreläsning med inspiratören och personliga coachen Christer Olsson. På kvällen äter vi en gemensam middag. 

På stämmorna ska förtroendevalda väljas till styrelserna, men även du som inte redan är aktiv inom ME är välkommen att delta. Det är en fin chans att få reda på vad som händer inom organisationen och dessutom träffa andra maskinentreprenörer i närområdet. 

Stämmohandlingar

Här kan du läsa valberedningens förslag (pdf)

Här kan du läsa stämmans dagordning (pdf)

Program

Lördag 9 mars 

09.30 Ankomstfika och registrering
10.00 Inledning och ME informerar
11.00 Stämma
12.00 Lunch 
13.30 Föreläsning om AI med Andreas Kristensson
14.45 Inspirationsföreläsning med Christer Olsson
16.00 AW
18.00 Middag - skaldjurskryssning, båten avgår från Stenpiren
22.00 Kryssningen/middagen avslutas 

 

Söndag 10 mars 

Frukost och hemfärd för de som övernattat. 

Priser

Pris per person dubbelrum: 3 000 kr
Pris per person enkelrum: 3 600 kr
Medverkan utan boende: 2 250 kr

Ovan priser ex moms.

I priset ingår: 

  • Valt boendealternativ
  • Fikapaus
  • Lunch
  • Skaldjurskryssning med viss dryck
  • Konferens med föreläsning

Önskar du stanna en extra natt är detta möjligt. Vid frågor och bokning av en extra natt, kontakta Linnéa på Global Travel på linnea@globaltravel.nu Alla kostnader faktureras av Linnéa. 

Mer om Andreas Kristensson 

Med över 27 års erfarenhet från tech och telekom har Andreas Kristensson en bred och djup insyn i tekniktrenderna, om hur vi leder i förändring och hur omvärlden påverkar oss.

Andreas har de senaste 15 åren jobbat med så kallad "workfulness". Detta handlar om att skapa en sund digital arbetsmiljö! Hur ska vi som medarbetare och ledare skapa en bra arbetsmiljö när vi ständigt får notiser från diverse appar, mejl, digitala möten, hybridmöten och uppkopplade klockor? Med humor, handfasta råd och tips ger Andreas verktyg i hur vi kan koncentrera oss, vara mindre stressade och frigöra mer tid och därmed må bättre. Denna föreläsning riktar sig främst mot chefer och ledare men även medarbetare.

Mer om Christer Olsson 

Med över 30 års erfarenhet är Christer Olsson en av Nordens mest bokade föreläsare. Med hjälp av enkla övningar och verktyg skapar Christer konkreta förändringar i vardagen, på jobbet och i relationer. 

Han arbetar med organisationer oavsett storlek. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap. Varje föreläsning eller utbildning är unik och skräddarsydd. 

Läs mer om Christer Olsson.  

Mer om Clarion Hotel Draken 

Clarion Hotel Draken på Järntorget i Göteborg är ett nyöppnat hotell och har ambitionen att vara en mötesplats och kulturscen. På hotellet hittar du biograf, bibliotek, restaurang, bar och livescen. Hotellet bjuder också på en fin utsikt över staden. 

Läs mer om Clarion Hotel Draken. 

Anmäl dig här:

Boende

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.