user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Regionstämma för ME:s region 4 på Ronneby Brunn

Andreas Kristensson kommer föreläsa om AI under stämman. Foto: ME/Ronneby Brunn Hotel Spa Resort/Privat

Varmt välkomna till ME:s stämma för region 4 som kommer äga rum på Ronneby Brunn Hotell och Spa den 2-3 mars 2024. Anmälan sker på förfrågan.

Vi har ett intensivt program att erbjuda! ME berättar om aktuella ämnen och presenterar de planerade aktiviteterna för år 2024. Dagen fortsätter med en föreläsning om AI med Andreas Kristensson. Du kommer även att få njuta av underhållning i form av standup med Tobias Erehed. På kvällen äter vi en gemensam middag.

På stämmorna ska förtroendevalda väljas till styrelserna, men även du som inte redan är aktiv inom ME är välkommen att delta. Det är en fin chans att få reda på vad som händer inom organisationen och dessutom träffa andra maskinentreprenörer i närområdet. 

Stämmohandlingar

Här kan du läsa valberedningens förslag (pdf)

Här kan du läsa stämmans dagordning (pdf)

Program

Lördag 2 mars 

10.30 Ankomstfika och registrering
11.00 Stämma 
12.00 Lunch
13.00 ME berättar om aktuella ämnen och presenterar de planerade aktiviteterna för år 2024 + AI-föreläsning med Andreas Kristensson
14.30 Eftermiddagsfika
15.00 Underhållning med Tobias Erehed
16.00 After-konferens med dryck och tilltugg 
19.00 Stämmomiddag 

 

Söndag 3 mars 

Frukost och hemfärd för de som övernattat. 

Priser

Pris per person dubbelrum: 2 480 kr
Pris per person enkelrum: 2 940 kr
Medverkan utan boende: 1 585 kr

Extranatt 1-2 mars:

Pris dubbelrum:  1 384 kr
Pris enkelrum: 1 355 kr

Ovan priser ex moms.

I priset ingår: 

  • Valt boendealternativ
  • Frukost vid övernattning
  • Fikapaus
  • Lunch
  • AW
  • Välkomstdrink
  • 3-rätters middag med dryck
  • Entré till spa-avdelningen
  • Konferens med föreläsning

Alla kostnader faktureras av Linnéa på Global Travel. Vid frågor, kontakta Linnea på linnea@globaltravel.nu

Mer om Andreas Kristensson 

Med över 27 års erfarenhet från tech och telekom har Andreas Kristensson en bred och djup insyn i tekniktrenderna, om hur vi leder i förändring och hur omvärlden påverkar oss.

Andreas har de senaste 15 åren jobbat med så kallad "workfulness". Detta handlar om att skapa en sund digital arbetsmiljö! Hur ska vi som medarbetare och ledare skapa en bra arbetsmiljö när vi ständigt får notiser från diverse appar, mail, digitala möten, hybridmöten och uppkopplade klockor? Med humor, handfasta råd och tips ger Andreas verktyg i hur vi kan koncentrera oss, vara mindre stressade och frigöra mer tid och därmed må bättre. Denna föreläsning riktar sig främst mot chefer och ledare men även medarbetare.

Mer om Tobias Erehed

Tobias Erehed är en komiker som ursprungligen kommer från Tärnaby i Lappland men som numera bor i Malmö. Han är en av Sveriges mest beresta komiker, som uppträder från Ystad i söder till Kiruna i norr. Om man vill se honom på scenen så ska du hålla koll på Norra Brunns artistprogram. Där uppträder han regelbundet. I sin standup så driver han mycket med sig själv och det norrländska arvet. 

Mer om Ronneby Brunn 

Ronneby Brunn har bjudit på nytta och nöje sedan 1705. Människor har besökt platsen för att koppla av, umgås, diskutera affärer och förbättra hälsan - en plats synonymt med välbefinnande och trevliga stunder. Så här drygt 300 år senare kommer vänner, kollegor och familjer till hotellet för att ge järnet på dansgolvet, stärka teamet, ta viktiga beslut, umgås, bada och njuta i spa-avdelningen. Allt och ingenting har förändrats!

Läs mer om Ronneby Brunn.

Anmälan sker på förfrågan - mejla linnea@globaltravel.nu.

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.