user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Trygg-Hansa och Maskinentreprenörerna – presentation av MEKO

Foto: ME-skolan

Den 19 december tar ME plats på Trygg-Hansas digitala scen igen, denna gång för att presentera konjunkturrapporten MEKO. Du får också fem viktiga insikter från 100 av Trygg-Hansas maskinkunder och några tips på hur du kan känna dig lugn inför 2024.

Delta fysiskt eller på plats

Svante Flodén från ME presenterar konjunkturrapporten MEKO för andra halvåret av 2023. Var med och lyssna på resonemanget om konjunkturen och hur läget uppfattas i branschen.

Presentationen sker i ett hybridmöte i samråd med Trygg-Hansa där du kan välja att delta fysiskt i Stockholm eller digitalt via en länk till vår livesändning.

Vad är MEKO?

MEKO står för Maskinentreprenörernas konfidensindikator. Rapporten kommer ut i juni och december varje år och är en tidig indikator på hur marknaden utvecklar sig.

MEKO-rapporten ger en övergripande bild av hur omvärlden och ekonomin kan utvecklas och påverka förutsättningarna för maskinentreprenörerna. Den visar också specifikt hur branschen mår och vilka förväntningar medlemsföretagen har det kommande halvåret.

MEKO – entreprenadbranschens konjunkturrapport

Tips från Trygg-Hansa

Utöver presentation av MEKO-rapporten får du fem viktiga insikter från 100 av Trygg-Hansas maskinkunder och några tips på hur du kan känna dig lugn inför 2024.

Oavsett hur du önskar delta så behöver du anmäla dig via länken. De fysiska platserna är begränsade. 

Tid och plats

Datum: Tisdag 19 december.  
Tid: Kl. 15.00–16.00.
Plats: Fleminggatan 18, Stockholm eller online via mötesverktyget Teams.

Anmäl dig hos Trygg-Hansa