user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

ME lanserar ny webbplats – tar större roll i samhällsdebatten

I dag den 17 maj får Maskinentreprenörerna (ME) en ny webbplats. Bättre funktionalitet, ett innehåll som riktar sig till fler än bara våra medlemmar och en större plattform för att driva våra frågor – med ännu större tyngd.

ME-medlemmar kommer att hitta samma innehåll som tidigare på den nya webben – tips, råd och stöd kring allt som rör företagande i branschen. Men en del innehåll har bytt plats, och dessutom har några andra förändringar skett.

Varför ny webb?

  • Vi vill göra innehållet mer tillgängligt för våra primära användare: våra medlemmar. De ska på ett lättare och snabbare sätt kunna hitta relevant och aktuell information. Vi lyfter fram det som användarna använder mest.
  • Den nya webbplatsen vänder sig till fler målgrupper än tidigare. Inom kort kommer även beställare och upphandlare av våra medlemmars maskintjänster kunna hitta information. Det nya me.se ska vara ett kunskapsnav i branschen.
  • Maskinentreprenörerna får en allt tydligare roll i samhällsdebatten. På vår webbplats kan politiker, myndigheter och opinionsbildare enklare få en uppfattning om vad vi tycker i de frågor som är viktigast för våra medlemsföretag.

Vad är nytt?

  • Företagarservice. Det avsnitt som tidigare hette Branschstöd kallas numera Företagarguiden. Arbetsgivarstöd blir Arbetsgivarguiden. Båda samlas under namnet Företagarservice. Här finns praktiska hjälpmedel, checklistor och värdefull information för företagare i branschen.
  • Ditt medlemskap. Nyttorna med att vara medlem finns numera under Företagarservice: Ditt medlemskap. Här finns bland annat fakturafrågor, rabatter, förmåner och medlemsintyg.
  • Ny webbshop. I dagsläget finns ME:s tre egna läroböcker att beställa i webbshopen. De riktar sig till såväl blivande som redan verksamma maskinförare – liksom utbildare.
  • Nytt utseende. Den visuella designen bygger på ME:s grafiska profil. Fokus ligger på att det ska vara lätt att hitta de nyttor man är ute efter på webben genom olika snabbingångar. Avskalat, enkelt och dynamiskt är därför ledord i formspråket.

Publicerad den 16 maj 2023