user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: ME

Arbetsrättsdag om MFA i Malmö

Vill du ha tips och råd i frågor om Maskinföraravtalet? Onsdagen den 19 januari hålls en avgiftsfri informationsdag i Malmö för arbetsgivare, löneadministratörer och övriga som hanterar personalfrågor.

Vi går igenom de viktigaste sakerna du bör känna till om Maskinföraravtalet (MFA) och frågor som rör dina anställda. Målgruppen är företagsledare, löneadministratörer och övriga som hanterar personalfrågor. Vi inleder med hur man rekryterar och utbildar och fortsätter med anställningsförhållanden, skyldigheter och rättigheter för såväl medarbetarna som för företaget.

Under dagen behandlas: ME och facken, LAS, MBL, UE/F-skattare, rekrytering, arbetstid, ledigheter, resor och traktamente, lön och hur man avslutar en anställning.

Informationen är avgiftsfri för ME:s medlemmar och under dagen finns möjlighet till speciella frågor som rör just ditt företag. Dokumentation, fika och lunch bjuder vi på.

Kursledare är Per Ek och Thomas Wall.

Datum och tid

Datum: Onsdagen den 19 januari 2022.
Tid: 08.30-16.30
Plats: ME:s lokaler på Navigationsgatan 1 A, plan 1, Malmö.

Anmälan

Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 14 januari. Vid uteblivet deltagande utan avanmälan faktureras 600 kronor.

Välkommen!

Du som inte har möjlighet att delta kommer kunna ta del av informationen digitalt vid senare tillfälle. Mer information kommer.

Anmäl dig här

 

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.