user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Information om distansutbildning till maskinförare för vuxna

Ta vara på kompetensen i firman och vidareutbilda duktiga medarbetare till maskinförare. Möjligheten att utbilda när du nyanställer och utveckla redan anställda i ditt företag är en väg att få fram fler maskinförare. Under webbinariet får du reda på allt du behöver veta för att komma igång med distansutbildningen.

Du som företagare kan utbilda dina egna maskinförare via distansutbildning i ditt företag, vi kallar det företagslärling. Det gör du genom ME-skolan som är utbildningsgivare för Byggbranschens yrkesnämnd (BYN).

Distansutbildningen är en grundutbildning som riktar sig till den som inte tidigare har någon utbildning inom yrket maskinförare. Det går till så att personen läser teori på distans via ME-skolan parallellt med att man jobbar och lär sig praktiskt i arbetet på ditt företag. Yrkesbevis utfärdas av BYN när distansutbildningen är godkänd och personen har arbetat som lärling under kvalificeringstid.

Informationen är kostnadsfri, tar cirka 40 minuter och hålls via verktyget Teams..
Välkommen!

Tid och datum

Tid: 18.00 - 18.45
Datum: Måndag 19 april
Plats: Online via mötesverktyget Teams
Anmäl senast: 16.00 den 19 april

Länken för att delta skickas ut till den e-post du angivit cirka en timme innan mötet börjar.

Anmäl dig här

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.