user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Entreprenad Live

Entreprenad Live 14–16 oktober

Det har varit en lång väntan men nu är det äntligen dags att hälsa er alla välkomna till Entreprenad Live på Säve Depå, Göteborg, 14–16 oktober.

Entreprenad Live är den självklara mötesplatsen för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad. Mässan är en självklar plats för oss som branschorganisation att medverka på, för att möta er medlemmar och tillsammans diskutera kring de frågor som är viktiga för branschen i stort och för ditt företag.

Förutom ME så ställer cirka 200 av branschens ledande företag ut och visar upp det senaste. Ett besök på mässan erbjuder dessutom provkörningar och andra intressanta upplevelser.

Det här händer i ME:s monter

Vi kommer finnas på plats med representanter för bransch- och arbetsgivarfrågor, medlemsavtal och medlemsförmåner samt utbildning och skola. Kom förbi och ställ frågor, lämna synpunkter eller bara ta en fika.

Det blir en hel del aktiviteter i montern också. Du kan köra maskin i vår simulator och provköra ME Edition-maskiner från Zeppelin. Cramo kommer dema en stamp som går på el och Vianor är på plats med däck. Du träffar också representanter från Trygg Hansa, Next och Ahlsell som berättar om medlemsförmånerna du har hos dem. För de blivande maskinförarna har vi vår minigrävare på plats. 

Tidningen Maskinentreprenören finns på plats

Tidningen Maskinentreprenören har utsett 10 produkter som fått utmärkelsen ”Best in Show”. Dessa kommer presenteras med varsin stor gul ballong i respektive monter. Kom in och se om du kan hitta dem alla! Tidningen kommer också att presentera och dema sin nya app. 

Mässan och covid-19

Från och med 1 juli är det återigen tillåtet att arrangera mässor i Sverige enligt Folkhälsomyndigheten och regeringen. Det finns inga restriktioner vad gäller antal deltagare, däremot finns det krav på smittskyddsåtgärder. Till exempel behöver mässans gångar vara utformade så att trängsel kan undvikas. Besökare ska också informeras om att hålla avstånd och erbjudas möjligheten att tvätta händerna med tvål och vatten eller handsprit.

Det ligger naturligtvis också ett stort personligt ansvar på oss som arbetar på eller besöker mässan att se till att fortsatt hålla avstånd, hälsa med armbågen och stanna hemma om vi är sjuka eller känner av symtom.

Mässans öppettider:

Torsdag 14/10 kl. 10-17
Fredag 15/10 kl. 9-16
Lördag 16/10 kl. 9-15

Det är gratis inträde och parkering, men alla besökare måste registrera sig i förväg. Det gör man via mässans hemsida.

Vi finns på plats i monter 451 och ser fram emot att ses. Välkommen in!

Mer om mässan på Entreprenad Lives webbplats