user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Entreprenad Live

Vi ses på Entreprenad Live 14-16 oktober

Det har varit en lång väntan men nu är det äntligen dags att hälsa er alla välkomna till Entreprenad Live på Säve Depå, 14-16 oktober.

Entreprenad Live är den självklara mötesplatsen för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad. Mässan är en lika självklar plats för oss som branschorganisation att medverka på, för att möta er medlemmar och tillsammans diskutera kring och informera om de frågor som är viktiga för branschen i stort och för dig och ditt företag.

Vi kommer finnas på plats med representanter för bransch- och arbetsgivarfrågor, medlemsavtal och medlemsförmåner samt utbildningar och skolor.

Tidningen Maskinentreprenören har utsett 10 produkter som fått utmärkelsen ”Best in Show”. Dessa kommer presenteras med varsin stor gul ballong i respektive monter.

Förutom ME så ställer cirka 200 av branschens ledande företag ut och visar upp det senaste. Ett besök på mässan erbjuder dessutom provkörningar och diverse upplevelser.

Mässan och covid-19

Från och med 1 juli är det återigen tillåtet att arrangera mässor i Sverige enligt Folkhälsomyndigheten och regeringen. Det finns inte några restriktioner vad gäller antal deltagare, däremot finns det krav på smittskyddsåtgärder. Till exempel behöver mässans gångar vara utformade så att trängsel kan undvikas. Besökare ska också informeras om att hålla avstånd och erbjudas möjligheten att tvätta händerna med tvål och vatten eller handsprit.

Det ligger naturligtvis också ett stort personligt ansvar på oss som arbetar på eller besöker mässan att se till att fortsatt hålla avstånd, hälsa med armbågen och stanna hemma om vi är sjuka eller känner av symtom.

Så med det sagt, mässans öppettider är;

Torsdag 14/10 kl 10-17
Fredag 15/10 kl 9-16
Lördag 16/10 kl 9-15

Det är gratis inträde och parkering, men alla besökare måste registrera sig i förväg. Det gör man via mässans hemsida.

Vi finns på plats i monter 451 och ser fram emot att ses. Välkommen in!

Mer om mässan på Entreprenad Lives webbplats