user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Välkommen till Framtidens maskinförare i Växjö

ME, ME-skolan och utvalda samarbetspartners anordnar tillsammans en unik mötesplats för entreprenadbranschen kallad Framtidens maskinförare. Under två dagar samlas branschen, samarbetspartners, arbetsgivare, lokala näringslivet, utbildare och framtida maskinförare – på en roadshow som gör nedslag nära dig.

Två dagar – två inriktningar

Framtidens maskinförare kommer bestå av två dagar – fredag och lördag. Fredagen är skräddarsydd för dig som är i branschen och lördagen riktar sig till intresserade av yrket och maskinförarutbildningen. Då välkomnar vi föräldrar, ungdomar som söker gymnasieutbildning eller de som funderar på vuxenstudier för att byta yrke.

Fredag: 11-15, Lördag 11-15

Mingel, mat och maskiner

Under eventet kommer du få möjlighet att knyta nya affärskontakter, marknadsföra ditt företag och mingla bland gäster och utställare. Vi bjuder på lunch från korvbaren och arrangerar en tävling med fina priser. Du kommer även kunna prova på att köra nya anläggningsmaskiner, ta del av utställarnas sortiment och köra vår simulator.

Ta in en praktikant 

Att ta in en praktikant från ME-skolan i företaget är ett bra sätt att lära känna en blivande maskinförare. Du hjälper eleven omsätta sina teoretiska kunskaper i verkligt arbete. Fungerar ni bra ihop finns möjlighet att anställa eleven efter examen. Under roadshowen finns det möjlighet att prata med både blivande och nuvarande elever från ME-skolan.

Läs mer om hur man tar emot en praktikant

Datum, tid och plats 

  • Datum: 21-22 januari
  • Tid: 11.00-15.00 
  • Plats: ME-skolans utbildningscenter Växjö, Ingelstad Naturbruksgymnasiet 3, 355 71 Ingelstad 

Anmäl dig här:

Du är välkommen att ta med vänner och bekanta.

Markera de platser du kommer till