user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Nolia

Load Up North

Load Up North – den enda maskinmässan norr om Stockholm och mitt i en av landets hetaste regioner just nu. Under tre intensiva mässdagar samlas entreprenadbranschen för att nätverka, umgås, utbyta kunskap och inte minst prata om behovet av att rekrytera till företagen i norr.

Mässan är en naturlig mötesplats för branschen i norra Sverige, dit företagare, inköpare och anställda kommer för att mingla bland maskiner och tillbehör. Utbildare finns på plats för den som vill veta mer om utbildning inom entreprenadbranschen. Dessutom kommer företrädare för kommuner dit och berättar om lokala satsningar.

ME på mässan

Maskinentreprenörerna är samarbetspartner till mässan och har en egen utomhusmonter (3062) där du träffar våra rådgivare samt elever och lärare från ME-skolan. För dig som är nyfiken på hur vi på ME jobbar för att få resurser till branschen, eller dig som är i behov av personal, är vår monter väl värd ett besök.

I ME:s monter bjuder vi på kaffe, grillad korv och dryck. Du har också möjlighet att testa vår simulator, minigrävare och VR-utrustning.

Vi finns även i en rekryteringsmonter (inomhus) med andra aktörer där vi informerar om utbildningsvägar och möjligheter för den som tycker det verkar intressant att jobba i något av våra yrken.

Seminarier och program

På scenen kommer det att finnas ett program med intressanta seminarier. Bland annat medverkar ME i ett seminarium på fredagen som handlar om vår ambition att samverka med utbildare i Norrbotten för att få till det smartaste tänket kring var och hur vi utbildar i länet.

Se hela scenprogrammet hos Load Up North

Fri entré

Det kostar inget att besöka mässan, men du behöver skriva ut entrébiljett. Hämta din fribiljett nu på Load Up Norths webbplats. (Utan registrering kostar inträdet 100 kronor.) Barn upp till 16 år behöver ingen biljett i vuxens sällskap.

Tid och plats

Datum: Torsdag 25 augusti–lördag 27 augusti  
Öppettider: Kl. 9–17 torsdag och fredag samt 915 lördag.
Plats: Flygfältsvägen 31, Boden Arena. Hitta hit.