user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Nolia

Load Up North

Load Up North – den enda maskinmässan norr om Stockholm och mitt i en av landets hetaste regioner just nu. Under tre intensiva mässdagar samlas entreprenadbranschen för att nätverka, umgås, utbyta kunskap och inte minst prata om behovet av att rekrytera till företagen i norr.

Mässan är en naturlig mötesplats för branschen i norra Sverige och dit kommer företagare, inköpare och anställda för att mingla bland maskiner och tillbehör. Utbildare finns på plats för den som vill veta mer om utbildning inom entreprenadbranschen. Dessutom kommer företrädare för kommuner att vara på plats och berätta om lokala satsningar och utveckling.

Seminarier och program

På scenen kommer det att finnas ett program med intressanta seminarier. Bland annat är ME medverkande i "Planering och dimensionering för utbildning och kompetensförsörjning i expansiv region" där vi vill börja samverka med utbildare i Norrbotten för att få till det smartaste tänket kring var och hur vi utbildar i länet.

Arbetet med innehåll och program pågår intensivt och uppdateras löpande. Snart finns senaste nytt på Load Up Norths webbplats.

Här hittar du ME på mässan

Maskinentreprenörerna är samarbetspartner till mässan och har en egen monter där du träffar våra rådgivare samt elever och lärare från ME-skolan. För dig som är nyfiken på hur vi på ME jobbar för att få resurser till branschen, eller dig som är i behov av personal, är vår monter väl värd ett besök.

Vi finns även i en rekryteringsmonter med andra aktörer där vi informerar om utbildningsvägar och möjligheter för den som tycker det verkar intressant att jobba i något av våra yrken. Där får man matnyttig information om hur man själv går till väga om man vill börja i en ny bransch.

Tid och plats

Datum: Torsdag 25 augusti–lördag 27 augusti  
Öppettider: Kl. 9–17 torsdagfredag samt 915 lördag.
Plats: Flygfältsvägen 31, Boden Arena. Hitta hit.