user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: SkiStar

Åk på ME Ski 2023 och se värlscupen i skidskytte

Häng med på härlig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 9–12 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski och för att titta på världscupen i skidskytte från VIP-platser. Vi har ett begränsat antal hotellrum till vårt förfogande, så vänta inte – anmäl dig i dag! Sista anmälningsdag är 20 december.

Vi bor på Holiday Club Åre – fjällens stora träningshotell. Under helgen finns chans till riktigt härlig skidåkning men också avkoppling i hotellets spa, middagar, intressant konferensprogram och inte minst fantastiskt gott sällskap!

Utmana dig i backarna

Vi anländer på torsdag kväll så att du kan vara först ut i backarna på fredag morgon. Testa manchesteråkning och åk i nypistade backar innan de öppnar för allmänheten (i mån av plats). Passa också på att utmana kollegorna i ME Ski, Trygg-Hansa/ME:s skidtävling i differensslalom. Ära, berömmelse och fint pris står på spel!

Vill du hellre röra dig på andra sätt finns ett 800 kvadratmeter stort gym på hotellet med pool, spinning-sal, yoga och fantastisk utsikt över fjället. Det finns även spa och bastuavdelning för skön avkoppling. På kvällen är det tid för gemensam middag och prisutdelning.

VIP-platser till världscupen i skidskytte

På lördagen är det gemensam frukost och sedan avresa med buss till världscupen i skidskytte som hålls i Östersund. Där vi kommer se både damernas och herrarnas stafett från VIP-platser med tält och förtäring direkt intill arenan. Efter tävlingen är det buss tillbaka till Åre och gemensam middag.

Läs mer om världscupen här

Se programmet för ME Ski här

Välj hur många nätter du vill stanna

Du kan välja två eller tre övernattningar.

Priser och villkor

Regionstämma för region 1 och 2

Region 1 och 2 håller regionstämmor under ME Ski för dig som är medlem och intresserad. Även du som inte redan är aktiv i någon av regionerna är välkommen att delta. Stämmorna hålls på fredagen.

Läs mer, ta del av handlingarna till stämmorna och anmäl dig här.

 

Vi har ett begränsat antal hotellrum till vårt förfogande, så vänta inte med din anmälan!

Anmäl dig till ME Ski här (en anmälan per person)

Sista anmälningsdag: 20 december

Aktiviteter

Hotell, rumstyp

Välj reslängd

Önskar hjälp med flyg-/tågbokning

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.