user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Pexels

Regionstämma i Åre för region 1 och 2

Välkommen på regionstämma den 10 mars 2023 för ME:s regioner 1 och 2. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg i Åre. Regionstämmorna är kostnadsfria och det ingår eftermiddagsfika. Sista anmälningsdag är 2 mars.

Regionstämmorna för region 1 och 2 hålls i samband med 2023 års upplaga av ME Ski. På stämmorna ska förtroendevalda väljas till styrelserna, men även du som inte redan är aktiv inom ME är välkommen att delta.

Stämmohandlingar

Dagordning och valberedningens förslag till val av styrelse och valberedning för region 1 och region 2 samt val av ombud till ME:s förbundsstämma kommer publiceras inom kort.

Programpunkter:

kl 15.00

Eftermiddagsfika innan konferens 

kl 15.15–16.00 Årsstämma region 1
Konferensföreläsning region 2
kl 16.15–17.00 Årsstämma region 2
Konferensföreläsning region 1

 

Kombinera stämman med skidåkning

I anslutning till stämmorna hålls ME Ski i Åre 9–12 mars. Vi bor på Holiday Club Åre – fjällens stora träningshotell. Under helgen finns chans till riktigt härlig skidåkning men också avkoppling i hotellets spa, middagar och inte minst fantastiskt gott sällskap. 

Dessutom kommer vi åka till Östersund och titta på världscupen i skidskytte från VIP-platser med tält och förtäring precis bredvid arenan.

Låter det intressant? 
Läs mer och anmäl dig till ME Ski 2023.

Anmäl dig till stämman här (en anmälan per person)

Sista anmälningsdag: 2 mars

Välj vilken stämma du avser att delta i

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.