user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Hooks Herrgård

Regionstämma och vårfest för region 3 och 4 på Hooks Herrgård

Välkommen till gemensam regionstämma lördag 4 mars 2023 för region 3 och 4. Var med och påverka ME:s framtid och unna dig en helg på Hooks herrgård. Sista anmälningsdag 10 februari.

Stämman hålls på Hooks Herrgård som ligger ett par mil söder om Jönköping. I samband med stämman får du möjlighet att lyssna på seminarier och föreläsare och träffa kollegor i branschen. Passa på att koppla av i hotellets spa innan vi äter en god middag tillsammans. Kvällen avrundas med dans till partybandet Janes Bomb!

Även din partner eller annan medföljande är välkommen att följa med! Gör en anmälan per person.

Under dagen kommer du få höra Anna Gillek, regionchef på Svenskt Näringsliv i Jönköping, berätta om vad Svenskt Näringsliv gör för dig som ME-medlem; ett arbete som syftar till att öka förståelsen för företagens vardag och därmed förbättra förutsättningarna för möjligheten att verka och skapa tillväxt.

Skeppsbron Skatt AB och Aspia berättar om vilka arbetsrättsliga- och skattemässiga konsekvenser det kan få att ge dina anställda förmåner vid sidan av lönen och kollektivavtalade ersättningar. Här kan du läsa på om naturaförmåner.

Och sist men inte minst så kommer Claes Schmidt med sin föreläsning ”Från man till människa”. Det är en underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Föreläsningen bygger på fakta, fiktion, humor, allvar och att vara entreprenör. Syftet är att bredda sättet att tänka och inspirera åhöraren att våga reflektera över sig själv och andra – utan att döma.

Stämmohandlingar

Valberedningens förslag till val av styrelse, valberedning för region 3 och region 4 samt val av ombud till ME:s förbundsstämma hittar du nedan:

Valberedningens förslag region 3

Valberedningens förslag region 4

Program

10.00 Anna Gillek, regionchef på Svenskt Näringsliv i Jönköping, berättar vad Svenskt Näringsliv gör för dig som ME-medlem.
10.45 Fika
11.15–12.00 Ge rätt lön till dina anställda – undvik naturaförmåner.
12.10 ME informerar om aktuella bransch- och arbetsgivarfrågor.
13.00 Lunchbuffé i matsalen.
14.00 Gästföreläsare Claes Schmidt.
16.00 Kaffe
16.30 Regionstämmor för region 3 och 4.
17.30–18.30 ”After konferens” – Mingel med öl, vin och snacks.
19.30 Trerätters middag med dryckespaket.
21.30 Dans till partybandet Janes Bomb.

 

Välj hur många nätter du vill stanna

Du kan välja en eller två övernattningar.

Priser och villkor

Anmäl dig till stämman här (en anmälan per person)

Sista anmälningsdag 10 februari.

Välj vilken stämma du avser att delta i

Välj reslängd

Hotell, rumstyp

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.