user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Illustration: ME

Webbinarium för Sveriges kommuner: Index och maskinklassningslistan

Maskinentreprenörerna fortsätter att erbjuda digitala informationsträffar riktade till dig som är upphandlingschef eller upphandlare av entreprenadmaskintjänster på Sveriges kommuner.

I juni genomförde vi två webbinarier med upphandlare av entreprenadmaskintjänster. Syftet var att hitta lösningar som gör upphandlingarna mer hållbara i längden.

Vi har nu samlat tillfällen med specifika fokusområden baserat på efterfrågan från er upphandlare. Vi erbjuder webbinarier på tre olika teman. På denna sida kan du anmäla dig till webbinarium om index och maskinklassningslistan, som ges vid två olika tillfällen. Du hittar också länkar till webbinarierna för de andra fokusområdena.

Om temat för detta webbinarium

På det här webbinariet ger vår rådgivare Svante Flodén dig värdefulla tips för bättre upphandlingar av entreprenadmaskintjänster.

Vilket index passar bäst? Det är viktigt att välja ett relevant index för den tjänst som ska upphandlas. Vi går igenom de vanligt förekommande index som finns och deras för- och nackdelar. Du får även veta mer om anläggningsmaskinindex, som är framtaget specifikt för vår verksamhet.

Utöver index tar vi också upp maskinklassningslistan. Maskinklassningslistan förnyades 2021 men vad innebär förändringarna? Vad är listan avsedd att nyttjas till och varför? Vi går igenom vad listan innebär för dig och hur du hittar den.

Tid och plats

Datum: Torsdag 1 december.
Tid: Kl. 13.00–14.00.
Plats: Online via Teams.
Anmäl dig senast: En timme innan.
Ytterligare tillfälle: Tisdag 29 november kl. 11.00–12.00.

Webbinarier på andra teman:

Datumen har passerat.

Praktiska detaljer

Informationsträffen är kostnadsfri och sker digitalt via videomötesverktyget Teams. Du kan ansluta till ett Teams-möte från vilken enhet som helst. Har du inget Teams-konto ansluter du enkelt som gäst. Passa på att ställa frågor under webbinariet!

När du anmält dig får du en bekräftelse på mejlen. Där finns en länk som gör att du kan spara aktiviteten i din Outlook-kalender. Länken för att delta på webbinariet skickas ut till den e-postadress du angivit en stund innan.

Anmäl dig här

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.