user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Mostphotos

Webbinarium för Sveriges kommuner: Tema vinterväghållning

Hur ser trenden ut för årets snöröjning? Vad ska man tänka på som upphandlare av tjänster för vinterväghållning? Våra rådgivare går igenom hur läget ser ut för snöröjningen i Sverige och ger goda tips och råd om vad kommunerna kan göra för att få fler anbud.

Under 2022 genomförde vi flera webbinarier på olika teman, för dig som jobbar med upphandling av entreprenadmaskintjänster i Sveriges kommuner. Syftet var att hitta lösningar som gör upphandlingarna mer hållbara i längden.

Nu när den här vintersäsongen snart är över så börjar upphandlingarna inför vintersäsongen 2023/2024 och därför erbjuder vi nu två webbinarier om just upphandling av tjänster för snöröjning och vinterväghållning.

Om temat för detta webbinarium

Trenden är tydlig enligt vår senaste konjunkturrapport, som visar att intresset för att ta snöröjningsjobb minskar hos våra medlem

mar. På det här webbinariet pratar våra rådgivare Jan Bengtsson och Svante Flodén om tänkbara orsaker till det och de ger dig också tips om vad du som upphandlare kan göra för att öka intresset från maskinentreprenörer att lägga anbud.

Läs mer om upphandling av vinterväghållning här.

Tid och plats

Datum: Fredag 24 mars.
Tid: Kl. 11.00–12.00.
Plats: Online via Teams.
Anmäl dig senast: En timme innan.
Ytterligare tillfälle: Onsdag 22 mars kl. 13.00–14.00.

Praktiska detaljer

Webbinariet är kostnadsfritt och sker digitalt via mötesverktyget Teams. Du kan ansluta från både smartphone och dator och du behöver inte ladda ner någonting. Har du inget Teams-konto ansluter du enkelt som gäst.

När du anmält dig får du en bekräftelse på mejlen. Där finns en länk som gör att du kan spara aktiviteten i din Outlook-kalender. Länken för att delta skickas ut till den e-postadress du angivit en stund innan webbinariet börjar.

Anmäl dig här

Frågan om startkostnad/beredskapsersättning är frivillig att svara på. Utfallet kommer endast diskuteras under webbinariet och ingen uppföljning av svaren görs.

Fråga: upphandlar ni idag vinterväghållning med en startkostnad/beredskapsersättning?

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.