user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: iStock

Webbinarium: Avsluta anställning

Det kan uppstå situationer när du som arbetsgivare måste säga upp en eller flera av dina anställda. Det kan bero på anledningar som är knutna till verksamheten eller till en enskild anställd. Lär dig mer på vårt webbinarium.

På detta webbinarium tar vi upp de olika anledningarna till att säga upp, när du som arbetsgivare måste förhandla och vilka krav som måste vara uppfyllda för att en uppsägning får ske.

Våra företagsrådgivare tar dig steg för steg igenom hur en uppsägning ska gå till, beroende på anledning till uppsägningen.

Här kan du logga in och läsa mer om uppsägningar

Tid och plats

Datum: Tisdag 14 februari
Tid: Kl. 10.00–11.00
Plats: Online via mötesverktyget Teams
Anmäl dig senast: En timme innan
Ytterligare tillfälle: Torsdag 16 februari kl. 14.0015.00

Praktisk info

Webbinariet är kostnadsfritt och sker digitalt via mötesverktyget Teams. Du kan ansluta från både smartphone och dator och du behöver inte ladda ner någonting. Har du inget Teams-konto ansluter du enkelt som gäst.

När du anmält dig får du en bekräftelse på mejlen. Där finns en länk som gör att du kan spara aktiviteten i din Outlook-kalender. Länken för att delta skickas ut till den e-postadress du angivit en stund innan webbinariet börjar.

Anmäl dig här

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.

 

Fördjupning – uppsägning av personliga skäl

Inom kort kommer även information om hur du som arbetsgivare ska göra vid en uppsägning av personliga skäl. Anmäl dig här:

Webbinarium om personliga skäl 21 februari
Webbinarium om personliga skäl 23 februari