user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: ME

Webbinarium: Index-skola; använd index för att följa kostnadsutvecklingen

Vad är index och hur kan du som medlem ta stöd av det i din verksamhet? Anmäl dig till vårt webbinarium och få svar på dina frågor.

På det här webbinariet beskriver vi vad anläggningsmaskinindex ("ME-index") är. Vi går igenom hur vårt index är uppbyggt och hur du kan använda det i din diskussion om prisförändring med din kund. Det är särskilt viktigt i en tid som präglas av snabba förändringar av dina driftkostnader.

Svante Flodén, teknik- och miljörådgivare på ME, informerar och reder ut begreppen. Under den avsatta timmen får du bland annat svar på dessa frågor:

  • Vad är anläggningsmaskinindex?
  • Varför är det relevant för mig?
  • Hur kan jag använda det?
  • Hur räknar jag om mitt pris med hjälp av index?
  • Vilket stöd kan jag få från ME?

Läs mer om ME-Index här

Tid och plats

Datum: Fredag 24 februari.
Tid: Kl. 13.00–14.00.
Plats: Online via mötesverktyget Teams.
Anmäl dig senast: En timme innan.

Ytterligare tillfällen:
Fredag 10 februari kl. 13.00–14.00
Onsdag 15 mars kl. 10.00–11.00

Praktisk info

Webbinariet är kostnadsfritt och sker digitalt via mötesverktyget Teams. Du kan ansluta från både smartphone och dator och du behöver inte ladda ner någonting. Har du inget Teams-konto ansluter du enkelt som gäst.

När du anmält dig får du en bekräftelse på mejlen. Där finns en länk som gör att du kan spara aktiviteten i din Outlook-kalender. Länken för att delta skickas ut till den e-postadress du angivit en stund innan webbinariet börjar.

Anmäl dig här

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.