user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ryno Quantz

Var med och skapa nya ME

ME:s nya organisation innebär att förbundet får fyra nya regioner i stället för nuvarande sex. Nu börjar arbetet för valberedningarna att föreslå intresserade och kompetenta ledamöter till fyra nya regionstyrelser. Här finns en möjlighet för dig som vill vara med och påverka samtidigt som du kan utveckla dig själv och ditt företag.

Se karta över de nya regionerna

För att den nya organisationen ska bli så bra som möjligt är det av yttersta vikt att vi får engagerade förtroendevalda i de fyra regionstyrelserna. För dig som är medlem i Maskinentreprenörerna finns här en möjlighet, inte bara att påverka förbundets framtida riktning, utan även att utveckla dig själv och ditt företag.

Möjlighet att delta i utvecklingen

Tanken är att ledamöterna i de nya regionstyrelserna ska få utbildning i demokratifrågor, mötesteknik och opinionsbildning. Ledamöterna ska även få minskade administrativa uppgifter för att kunna satsa mer på regionala aktiviteter och kontakter med medlemmar.

Bli inte förvånad om valberedningen för din region hör av sig för att se om du kan vara en lämplig kandidat. Den som vill kan naturligtvis även själv ta kontakt med valberedningen och anmäla sitt intresse att bli ledamot i någon av de nya regionstyrelserna.

Kontakta valberedningarna

Region 1

Mikael Hägglund, Lycksele
070-620 27 63
info@hagglund.me

Region 2

Pelle Fredriksson, Uppsala
0708-26 10 00
pelle@upplandsschakt.se


Region 3

Lars Andersson, Grums
0705-38 22 88
info@grumsmark.se


Region 4

Mats Svensson, Kvidinge
0702-43 26 37
6000svensson@telia.com

Publicerad den 14 november 2018
Uppdaterad den 14 november 2018