user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Nominera till Infrastipendiet

Känner du någon i branschen som använder ny teknik på ett smart sätt? Nominera honom eller henne till Infrastipendiet innan den 31 oktober! Priset är på 30 000 kronor och delas ut på Stora Infradagen i Stockholm fredagen den 26 januari.

Av tradition har svenska maskinentreprenörer alltid legat i framkant när det gäller ny teknik, men nu kommer nya utmaningar med digitalisering och automatisering. Och utvecklingen går fort. 

För att uppmuntra fortsatt utveckling i branschen har ME instiftat ett stipendium. Det är Norénska fonden som gjort detta möjligt. Stipendiet är på 30 000 kronor och fonden har fått sitt namn efter Maskinentreprenörernas förre ordförande Håkan Norén.

Alla kan anmäla sig, eller du kan anmäla din kollega! Känner du någon som du vill uppmuntra, som jobbar på nya sätt med dagens (eller morgondagens) teknik? Du behöver inte ens vara i branschen för att föreslå en kandidat. Tipsa en regionchef på ME så hjälper han eller hon dig! Eller ännu hellre, skriv in ditt förslag här nedan - och gör det innan den 31 oktober i år.

Att få äran att ta emot ME:s Infrastipendium är stort. För stipendiaten betyder det inte bara pengar, utan blir såklart till hjälp även i den fortsatta karriären. Stipendiet kommer att delas ut i Stockholm på Stora Infradagen 26:e januari.

Rasmus Mikaelsson vann 2016 års Infrastipendium

Vem får vara med och tävla?

Alla entreprenörer som är under 40 år får vara med och tävla. Det som premieras är extra kreativitet och förmågan att stärka sin egen konkurrenskraft med hjälp av modern teknik och nytänkande.

 

Infrastipendiet - förslag på kandidat

Vem tycker du är värd att uppmuntras?


Vill du komplettera med några uppgifter går det bra att skicka med e-post till: infome@me.se

Uppdaterad den 7 juli 2017

Vinnare infrastipendiet 2016

På bilden ser du Rasmus Mikaelsson som blev 2016 års stipendiat för "Årets snille i branschen". Känner du nästa års pristagare? Tveka inte att nominera den person som du vet är extra kreativ och som har förmågan att stärka sin egen konkurrenskraft med hjälp av modern teknik och nytänkande.

Succé för Infradagarna

Årets Stora Infradag utökades med ett fullbokat medlemsmingel dagen innan som vi kallade "Inför Infra". De båda dagarna besöktes av politiker, kändisar, medlemmar och anställda i medlemsföretagen.

ME - för dig som är maskinentreprenör

ME är bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. Vi företräder och stödjer våra medlemmar och arbetar för branschens utveckling. Vi verkar för fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi och bevakar och påverkar branschens arbetsmarknadspolitiska frågor.