user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Nytt mässkoncept för bättre möten

Sverige satsar stort på infrastruktur och vi blickar framåt. ME växlar upp sitt mässdeltagande genom att medverka på ett flertal mässor under 2022. Vi välkomnar dig som yrkesverksam men också dig som är ung och nyfiken på branschen.

ME kommer 2022 att medverka på tre mässor – Svenska Maskinmässan i Stockholm 2–4 juni, Load up North i Boden 25–27 augusti och Entreprenad Live i Skåne 15–17 september. På denna sida samlar vi kommande mässor så att du enkelt och smidigt kan läsa mer och anmäla dig. 

Syftet med mässorna är inte bara nöje. Här knyts ovärderliga kontakter och nya nätverk växer fram som du kommer ha nytta av resten av din yrkesverksamma karriär. Det är också ett strålade tillfälle att träffa oss från ME, ställa frågor eller bara ta en kaffe i vår monter. Vi ses! 

Läs mer om mässkonceptet här

Load Up North

Load Up North – den enda maskinmässan norr om Stockholm och mitt i en av landets hetaste regioner just nu. Under tre intensiva mässdagar samlas entreprenadbranschen för att nätverka, umgås, utbyta kunskap och inte minst prata om behovet av att rekrytera till företagen i norr.

Entreprenad Live

Entreprenad Live är mässan för dig inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad. I år hålls mässan på Ring Knutstorp i Skåne. Här har du chans att skapa goda förutsättningar för bra affärer, kika in nya produkter och stärka redan befintliga relationer.