user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Pixabay

Vi hjälper dig på hemmaplan

Nu kan du som ME-medlem och som har ditt företag i Jönköping, Kronoberg, Kalmar eller Blekinge län få hjälp av ME Sydöstra på hemmaplan. Vi kommer till ditt företag och svarar på dina frågor om sånt som kan dyka upp i ditt arbete som maskinentreprenör.

 

Kontakta ME när du har frågor

Det är mycket att hålla reda på som företagare och en av våra viktigaste uppgifter på ME är att hjälpa dig med det.  Det kan vara frågor om hur kollektivavtalen ska tolkas, vad som gäller för lärlingar eller hur du utbildar någon utan yrkesbevis.

Vi kan även hjälpa dig med frågor om arbetsmiljö, lagar och regler, nya arbetsmetoder med mera. Kanske har du funderingar kring hur ME arbetar, eller vem du ska ringa när du har frågor som berör anställda eller branschen.

Boka ett företagsbesök

Nu har du möjlighet att anmäla ditt intresse för att få besök av ME-personal från din region. Vi kommer till ditt företag och informerar dig och svarar på frågor. Anmäl ditt intresse nedan så kontaktar vi dig.

Anmälningsformulär

Intresseanmälan för företagsbesök i region Sydöstra

Steg 1 - Fyll i dina kontaktuppgifter

 

Så här behandlar vi dina personuppgifter

För Maskinentreprenörerna är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Här kan du läsa mer om ME:s integritetspolicy och vilka rättigheter du har.

Publicerad den 5 juni 2018
Uppdaterad den 5 juni 2018