user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Soul night på årets Infrafest

Välkommen till årets svängigaste fest. Temat är soul och livebandet Isaac And The Soul Company går loss på scenen. Tänk glädje, tänk värme, tänk drag, tänk urladdning. Ta på dig solbrillorna och dansa loss.

På fredagskvällen efter Stora Infradagen står borden dukade och Isaac And The Soul Company är på plats i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. Den före detta kyrkan är en unik och spännande lokal som vi fyller till bristningsgränsen.

Det blir mat och dryck av högsta klass innan musiken går igång. Isaac And The Soul Company hälsar att de lever, sover och andas soulmusik och lovar att ge så mycket energi till sin publik på Infrafesten att alla går hem i ett lyckorus. Mer kaos, mer svett, mer soulpunk, mer drag, allt förpackat i Infrafesten 2020. Kan det bli bättre?

Kläder? Tänk The Blues Brothers, tänk Diana Ross & The Supremes, tänk Ray Charles. Solbrillor och kanske en tuff hatt ovanpå det?

Kom i stämning

Spana in kvällens band.

Hållpunkter

Vi börjar kvällen den 31 januari med en drink klockan 18.45 och sätter oss till bords klockan 19.30. Lamporna släcks 01.00. Och ja, det blir förstås traditionsenlig varmkorv till vickningen.

Transport

Bussar avgår från Hotel Diplomat klockan 18.30. Retur från klockan 00.30. Sista bussen avgår 01.00.

Anmälan

Det finns fortfarande platser kvar till Infrafesten som är känd för att vara populär. Stora Infrafesten kostar 1295 kr per person.

Obs Sista dagen för avbokning: 20 december. Därefter 100 procents avbokningskostnad.

Anmäl dig här

Hitta till Eric Ericssonhallen

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Kaisa Mäkiranta
Telefon: 08-762 70 80
kaisa.makiranta@me.se

 

Uppdaterad den 7 januari 2020

Allt om Stora Infradagen

Bo på anrika Hotel Diplomat

Vi bor på anrika Hotel Diplomat som ligger centralt beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm. Uppge ME när du bokar för vårt specialpris.