user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Morgan Norman, Ryno Quantz, Waterfront, Getty

Stora Infradagen Nxt Gen – snabbguide

Stora Infradagen Nxt Gen blir en storsatsning över två dagar (26–27 januari) som äger rum på Stockholm Waterfront. Torsdagen är vikt åt ME-medlemmar medan fredagens program riktar sig till alla som är intresserade av infrastrukturfrågor.

Projektledaren Hampe Mobärg berättar om eventet

Torsdagens program för ME-medlemmar

Framtidsmöte på dagen

Vi diskuterar hur vi ska attrahera nästa generations maskinentreprenörer. Upphandling och hållbarhet i branschen är två andra teman för dagen. Dessutom kommer Nils van der Poel på besök och berättar hur han förverkligat sina drömmar.

Lunch klockan 12.00. Programmet startar klockan 13.00.

Inför Infra på kvällen

Debatt med framtidens partiledare om hur arbetsmarknaden bör utvecklas. Hur får vi fler ungdomar till vår bransch? Och kanske kommer Anders Jansson i form av kommunalrådet i Svinarp att ge oss några tydliga råd!

Programmet startar 17.30.

Läs mer om torsdagens program för medlemmar

Fredagens program för Stora Infradagen Nxt Gen

Del 1: HUB debattforum

En intensiv debattform om entreprenadföretagens villkor. Med ledande beslutsfattare inom bygg- och anläggningsbranschen, politiker, myndigheter med flera. Ta chansen att ställa de frågor du vill ha svar på.

Programmet startar 08.00.
Lunch klockan 12.00.

Ställ dina frågor till deltagarna i debatten

Del 2: Konferens

Från stora scen får vi höra våra ledande politiker och beslutsfattare diskutera branschens viktigaste frågor: Hur ska vi få hållbar energi att räcka till – och nå – hela Sverige? Hur ska vi få till en yrkesutbildning som levererar efter näringslivets behov?

Programmet startar 13.15.

Läs mer om programmet

Under dagen delar vi även ut vårt årliga Infrastipendium till en ung, kreativ maskinentreprenör som utmärkt sig lite extra. 

Om Infrastipendiet 

Stora Infrafesten

Efter fredagens aktiviteter tar kvällsprogrammet vid. Stora Infrafesten blir en magisk afton tillsammans med Pontus Lindman, prisad illusionist. Njut av en trerätters middag, och senare på kvällen tar DJ Choco Canel över och det blir disco i högt tempo!

Startar med fördrink 18.45.

Läs mer om Stora Infrafesten

Anmälan

Stora Infradagen på fredagen (med HUB debattforum och konferens) är kostnadsfri.

Övriga priser och detaljer

Anmäl dig här

Hitta till Stockholm Waterfront

Hela konferensen kommer äga rum på Stockholm Waterfront, Nils Ericsons Plan 4

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Kaisa Mäkiranta
Telefon: 08-762 70 80
kaisa.makiranta@me.se

 

Uppdaterad den 31 augusti 2022

Allt om Stora Infradagen

Stora Infradagen – anmäl dig här

Nästa års Infradag blir större än vanligt – ett tvådagarsevent på Stockholm Waterfront. Välkommen att lyssna på intressanta samtal, delta i samhällsdebatten och mingla med branschkollegor. Vi ses 26–27 januari!

Stora Infradagen – en chans att påverka

Stora Infradagen är ett debatt- och diskussionsforum där vi låter åsikter brytas mot varandra. Vi belyser behovet av fortsatt satsning på infrastruktur och ny teknik, likväl som innovationsförmåga, kompetensförsörjning och konkurrenskraft. På så sätt bidrar vi till att driva samhällsdebatten framåt.