user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Morgan Norman, Ryno Quantz, Waterfront, Getty

Infradagen 2023 består av fem olika delar

Stora Infradagen NXT GEN LIVE blir en storsatsning över två dagar (26–27 januari) som äger rum på Stockholm Waterfront. Välkommen att lyssna på intressanta samtal, delta i samhällsdebatten och mingla med branschkollegor.

Ett program i fem delar

TORSDAG: Framtidsmöte/kongress (för ME-medlemmar)

Vi diskuterar hur vi ska attrahera nästa generations maskinentreprenörer. Upphandling och hållbarhet i branschen är två andra teman för dagen. Dessutom kommer Nils Van der Poel på besök och berättar hur han förverkligat sina drömmar.

Lunch kl 12.00. Programmet startar kl 13.00

TORSDAG KVÄLL: Inför Infra (för ME-medlemmar)

Debatt med framtidens partiledare om hur arbetsmarknaden bör utvecklas. Hur får vi fler ungdomar till vår bransch? Och kanske kommer Anders Jansson i form av Kommunalrådet i Svinarp att ge oss några tydliga råd!

FREDAG: HUB debattforum

En intensiv debattform om entreprenadföretagens villkor. Med ledande beslutsfattare inom bygg- och anläggningsbranschen, politiker, myndigheter med flera. Ta chansen att ställa de frågor du vill ha svar på.

Starttid kl 08.00

Ställ dina frågor till deltagarna i debatten

FREDAG: Stora Infradagen live

Från stora scen får vi höra våra ledande politiker och beslutsfattare diskutera branschens viktigaste frågor: Hur ska vi få hållbar energi att räcka till – och nå – hela Sverige? Hur ska vi få till en yrkesutbildning som levererar efter näringslivets behov?

Under dagen delar vi även ut vårt årliga Infrastipendium till en ung, kreativ maskinentreprenör som utmärkt sig lite extra. Har du tips på vem det kan vara?

Nominera din kandidat senast 30 november

FREDAG KVÄLL: Stora Infrafesten

En magisk afton tillsammans med Pontus Lindman, prisad illusionist. Efter middagen tar DJ Choco Canel över tillsammans med vänner. Var beredda på disco i högt tempo!  

Anmälan

Stora Infradagen: fredagens konferens är kostnadsfri.

Övriga priser och detaljer

Anmäl dig här

Hitta till Stockholm Waterfront

Hela konferensen kommer äga rum på Stockholm Waterfront, Nils Ericsons Plan 4

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Kaisa Mäkiranta
Telefon: 08-762 70 80
kaisa.makiranta@me.se

 

Uppdaterad den 31 augusti 2022

Allt om Stora Infradagen

Stora Infradagen – anmäl dig här

Nästa års Infradag blir större än vanligt – ett tvådagarsevent på Stockholm Waterfront. Välkommen att lyssna på intressanta samtal, delta i samhällsdebatten och mingla med branschkollegor. Vi ses 26–27 januari!

Stora Infradagen – en chans att påverka

Stora Infradagen är ett debatt- och diskussionsforum där vi låter åsikter brytas mot varandra. Vi belyser behovet av fortsatt satsning på infrastruktur och ny teknik, likväl som innovationsförmåga, kompetensförsörjning och konkurrenskraft. På så sätt bidrar vi till att driva samhällsdebatten framåt.