user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Det mobila affärsverktyget Next

Foto: Next

Är du trött på att ha all information som krävs för faktureringen i huvudet, eller i olika system som inte hänger ihop? Next är utvecklat utifrån den vardag som råder inom mark- och anläggningsbranschen.

Avtalsnummer: ME1505

Med fokus på mobil rapportering syftar Next till att fånga dagen på fältet och löpande få in uppgifter om arbetstid, foton, maskiner, material och ÄTA. Samtidigt finns det stöd för att hantera leverantörsfakturor, dagböcker, dokumenthantering och budgetar för att nämna några funktioner.

Med Next kan du börja litet och sedan växa in i systemet i din egen takt eller beroende på hur din verksamhet utvecklar sig. Next fungerar som en partner för dig i din verksamhet.

Läs om hur Next kan förenkla din vardag

Medlemmar i ME har följande rabatter på gällande prislista:

Produkt Rabatt
Next Project 15 %
Övriga tillvalsprodukter 15 %
Utbildning vid uppstart (på gällande prislista) 15 %

 

Prisexempel:

Next Project Pro 20 st användare: 7 752 kr per månad
(ord. pris 9 120 kr per månad). Du sparar 16 416 kr per år.

Next Project Entry fem användare: 2474 kr per månad
(ord. pris 2 910 kr per månad). Du sparar 5 238 kr per år.

Nytt modulverktyg 

Branschen står inför ett paradigmskifte där kraven kring rapportering av klimatdata ökar. Trafikverket har infört krav på CO2-rapportering enligt BEAst i sina nya upphandlingar. Next lanserar därför en ny modul för att hjälpa dig med just detta. Modulen är kopplad till det system som Trafikverket använder. Jag vill läsa mer! 

Hur ansluter jag mig till Next? 

För att ansluta dig till Next behöver du boka in en demo. Boka en kostnadsfri demo och se hur du kan använda verktyget i din vardag.