user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Bli medlem

Som medlem i ME får du både fri rådgivning och experthjälp. Du blir också kvalitetsstämplad och direktgodkänd hos kunderna i branschen.

Som medlem får du:

 • Gratis rådgivning och experthjälp

  Vi hjälper dig att göra rätt. Du får blanketter, lathundar, guider, färdiga mallar och avtal, juridisk rådgivning och konkret hjälp i din vardag. Vi finns vid din sida när du förhandlar med facket. Svaret på dina frågor är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett e-postmeddelande. Du har även tillgång till vår videoportal där vi ger dig rådgivning och svar på frågor, i filmformat. Här kan du se ett smakprov.
 • Kvalitetsstämpel och kollektivavtal

  Du blir direkt ansluten till branschens kollektivavtal. Genom ditt medlemskap, och beroende på hur mycket du vill engagera dig, har du också möjlighet att påverka hur kollektivavtalen utvecklas.

  Du får också automatiskt den kvalitetsstämpel många kunder kräver vid upphandlingar. Genom att använda vår logga på din hemsida känner kunderna sig trygga.

 • Hjälp med att driva viktiga näringspolitiska frågor

  Vi bedriver påverkans- och opinionsarbete i Sverige och EU för att ta tillvara våra medlemmars intressen. Genom oss har du möjlighet att påverka beslut som du som enskild företagare i vanliga fall bara får ta konsekvenserna av. 
 • Rabatter som underlättar din vardag 

  Med våra rabatter och förmåner håller du kostnaderna nere. Rabatterna är förhandlande på alla medlemmars gemensamma inköp, vilket ger dig långsiktiga rabatter och förmåner.


  Läs mer om medlemskapet i Maskinentreprenörerna 

Ett medlemskap som lönar sig

Stärk din position i branschen. Som medlem får du rådgivning, stöd och rabatter som hjälper dig i din vardag. Så att du sparar både tid och pengar.

Ansök idag

Alla medlemsförmåner

Vi är maskinentreprenörer – Medlemsberättelser

Sveriges maskinentreprenörer anlägger vägar och järnvägar, snöröjer, gräver ned bredband, anlägger vatten- och avloppsledningar och lastar ut malm i gruvor. Här kan du höra några av våra medlemmar berätta om sin vardag och sina erfarenheter i branschen.

Medlemsberättelser

Möt våra medlemmar

louisehanold848x363.jpg

Möt Louise Hanold

"Vi är medlemmar i ME för att vi ser vikten i att få stöd och hjälp i branschfrågor". Louise Hanold är verksamhetsutvecklare på Team Kjellin Mining & Entreprenad AB där 150 anställda arbetar.

Läs hela storyn

Jerry_Magnusson_foto-per-kristiansen-848x363-0623.jpg

Möt Jerry Magnusson

"Jag uppskattar organisationens engagemang." Jerry Magnusson är vd på Bäckström Stockholm AB som är en maskin- och transportförmedling med cirka 40 anställda och cirka 200 enheter, egenägda och underleverantörer.

Läs hela storyn

Jonas_Stromberg_foto-per-kristiansen-848x363-0623.jpg

Möt Jonas Strömberg

"Jag tror man kan locka fler till branschen genom att visa på det högteknologiska". Jonas Strömberg är vd på Värmlandsschakt ekonomiska förening. Bolaget har 16 medarbetare.

Läs hela storyn