user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Bevaka branschens lagar hos Lagpunkten

Det är viktigt att hålla koll på alla lagar som berör ditt företag. Som medlem i Maskinentreprenörerna kan du dra nytta av förmånliga erbjudanden från Lagpunkten.

Det kan kännas snårigt att hålla koll på alla lagar som berör ditt företag. Lagpunkten är ett webbverktyg som med hjälp av olika listor gör det enkelt att bevaka de lagar som gäller just ditt företag och bransch. Som medlem i Maskinentreprenörerna kan du dra nytta av förmånliga erbjudanden från Lagpunkten.

Branschlaglista hos Lagpunkten

Lagpunkten bevakar Maskinentreprenörernas branschlaglista och uppdaterar den. Listan är uppdelad i svensk lag och EU-lag. Som medlem kan du logga in på lagpunkten.se och titta på laglistan. Du kan även läsa en kortfattad beskrivning av respektive lag samt klicka dig vidare för att läsa den.

För dig som medlem är tjänsten helt kostnadsfri, men du behöver registrera dig.

Branschlaglista för Maskinentreprenörerna – Lagpunkten

Abonnemang till medlemspris

Du har också möjlighet att skaffa ett eget abonnemang hos Lagpunkten. Då kan du för varje lag beskriva hur den påverkar din verksamhet (krav), hur du mäter efterlevnad (kontroll) och ange status (resultat). Givetvis kan du komplettera listan med andra lagar som rör just din verksamhet.

Som medlem i Maskinentreprenörerna har du 20 procents rabatt på detta abonnemang.

Har du frågor?

Kontakta vår rådgivning på 010-256 99 99, vardagar 8-16. Eller mejla oss på radgivning@me.se. Skriv organisationsnummer i ämnesraden för snabb service!

Publicerad den 29 maj 2016

Uppdaterad den 24 maj 2023

Har du frågor?

Kontakta vår rådgivning på 010-256 99 99, måndag-fredag 8–16. Du kan också mejla oss på radgivning@me.se. Skriv organisationsnummer i ämnesraden för snabb service!