user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Best Western

Rabatt på hotell

Använd ditt medlemskap och få 20 procent i rabatt på ditt hotellrum och 10 procent på konferensbokning. För att få rabatten måste du använda dig av avtalsnummer eller boka via länken som syns i inloggat läge. Best Westerns hotell ägs av enskilda entreprenörer - kanske passar hotellen då extra bra för Maskinentreprenörer?

Ska du gå en utbildning, ska företaget på konferens eller vill du åka iväg på en avslappnande weekend? Genom ditt medlemskap i ME har du 20 procent i rabatt på ditt hotellrum och 10 procent på konferensrum. Rabatten gäller i  Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Baltikum. Ange avtalsnummer vid din bokning. Eller boka direkt via länken som du ser i inloggat läge. 

Best Western har cirka 150 hotell i Skandinavien. Alla hotell är privatägda och hotellrummen har därmed också olika stil och karaktär. Väljer du ett hotell inom Best Western Hotels & Resorts får du ett omväxlande boende och personligt bemötande.

Med inslaget ”Meet the Locals”, jobbar hotellen extra småskaligt.
Den lokala bonden levererar äggen, rågbrödet kommer från bagaren på hörnet och på frukostbuffén finns kanske en hallonmarmelad tillagad efter någon i personalens favoritrecept. Lite annorlunda - och det är just det som är så härligt.

Logga in för att ta del av hela innehållet

Vill du bli medlem du också?
Läs mer om fördelarna här