user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Ahlsell

Tillsammans skapar vi rabatter

Som medlem i ME har du rabatt på arbetskläder och närmare 100 000 artiklar inom VA och VVS. Ännu kraftigare rabatter får du på de 500 mest populära produkterna, baserat på alla medlemmars inköp under förra året. De kan också hjälpa dig med att räkna på offerter. Anslut dig till avtalet idag!

Hos Ahlsell hittar du inte bara VA-produkter utan även till exempel:

  • bygg-el
  • personlig skyddsutrustning
  • arbetskläder
  • handverktyg
  • elhandverktyg 
  • svets och skär

    Ahlsell har 130 butiker och tre centrallager som ser till att du får de produkter du behöver.

Är du medlem kan du logga in så får du länken till "Mitt Ahlsell", Där hittar du ME-prislistan, ansökningsblankett, kontakuppgifter med mera.

Logga in för att ta del av hela innehållet

Vill du bli medlem du också?
Läs mer om fördelarna här

Ironside verktygssats till bra pris

Missa inte denna verktygssats från Ironside i många delar! 45 verktyg som du har användning för i vardagens alla jobb. Kampanjen gäller 1 mars till 30 juni.

ME och Ahlsells klädkollektion

Tillsammans med Ahlsell har ME tagit fram ett sortiment med yrkesanpassade skor och kläder. Sortimentet innehåller ett antal utvalda prispressade produkter för vår och sommar – som anpassats för maskinförare, anläggare och arbetsledare.

ME och Ahlsell förlänger samarbetet till 2025

Vi inleder 2023 med ett förnyat samarbetsavtal med Ahlsell. Avtalet omfattar Ahlsells hela sortiment och gäller 2023–2025 och innebär att ME:s medlemmar kan räkna med fortsatta medlemsrabatter på leverantörens breda utbud av produkter och tjänster.