user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Rusta upp din garderob med Ahlsell

Foto: Ryno Quantz

MEDLEMSFÖRMÅNER. Behöver du fräscha upp din garderob med nya arbetskläder inför höst och vinter? Tillsammans med Ahlsell har ME tagit fram ett sortiment med yrkesanpassade skor och kläder som håller dig varm under den kalla säsongen. Sortimentet bjuder på ett antal utvalda produkter till bra pris - som anpassats för maskinförare, anläggare och arbetsledare.

I den gemensamma kollektionen kan du hitta de största varumärkena och även mindre kända tillverkare med kläder av god kvalitet som håller både kyla, fukt och vind borta de kallaste dagarna. Det finns kläder i varsel och mer vardagliga plagg. 

I den utvalda kollektionen finns allt som du kan behöva, bland annat:

  • Vinterjackor
  • Underställ
  • Mössor och vinterhandskar 
  • Regnrock

Se hela kollektionen här.

Här hittar du kläderna

Kläderna kan du hitta i Ahlsells butiker och shop in shop-butiker, Ahlsell Workwear, som har extra fokus på yrkeskläder. I dagsläget finns det 16 Ahlsell Workwear-butiker, som har tillkommit efter att Ahlsells kunder önskade ännu bättre tillgänglighet och service. Fler butiker kommer att öppnas framöver.

Hitta din närmaste butik här. 

Tryck din egen logga

Ahlsell kan även hjälpa dig med att trycka eller brodera ditt företags logotyp på kläderna, och i de flesta butikerna går det också att testa dina fötter för att få rätt sula anpassad utifrån passformen på din fot.

Till rabattsidan med Ahlsell.

Handla i butik eller online genom att logga in på Mitt Ahlsell.

Publicerad den 27 september 2023